Atsinaujino "iOS" platformai skirtas "WordPress"  (0)

"iOS" įrenginius turinčių tinklaraštininkų poreikiams tenkinti skirta "WordPress" aplikacija neseniai atsinaujino iki versijos 3.1. Atnaujinta versija gavo nemažai pakeitimų vartotojo grafinėje sąsajoje, taip pat daugybę papildomų galimybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aplikacijos kūrėjai šį atnaujinimą vadina pačiu didžiausiu per visą mobiliosios "WordPress" versijos egzistavimo istoriją – čia galima rasti 180 naujų funkcijų ir pataisymų.

Viena iš šviežiausių naujovių – mobili šoninė įrankių juosta, kuri jau tapo įprasta daugeliui aplikacijų, skirtų "iOS", ir kuri maksimaliai išnaudoja didelį "iPad" ekraną. Taip pat buvo pridėta galimybė pasirinkti publikacijos formatą, taigi vartotojai dabar įgaus daugiau lankstumo, apipavidalinant pranešimus, jų temą ir formatą.

Nemažai funkcijų pagaliau tapo prieinamos ir planšetiniam kompiuteriui "iPad" – tarp jų galima paminėti "WordPress.com Reader", taip pat greitą fotografijų parsisiuntimą. Kūrėjų teigimu, darbai prie "iOS" skirto "WordPress" vyksta pilnu tempu, o artimiausiu metu turėtume sulaukti dar vieno didelio atnaujinimo.

Kūrėjai publikavo ypatybių sąrašą, kurias jie ketina įdiegti į  naują versiją – tai "Visual Editor", "Notification Area" ir "Featured Images". Taip pat oficialiame tinklaraštyje pridurta, jog su mielu noru priims pasiūlymus bei patarimus ir iš kitų programinės įrangos kūrėjų.

Priminsime, jog "iOS" skirtas "WordPres" gali būti įdiegtas į mobiliuosius "Apple" įrenginius, kurie turi ne senesnę kaip "iOS 4.0" operacinės sistemos versiją.

  • Parsisiųsti WordPress for iOS 3.1 iš "App Store": nuoroda
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: