"Intel" išleis 8 skirtingus mikroprocesorių "Haswell" variantus  (1)

Kaip jau žinome, mikroprocesorių "Intel Haswell" grafikos posistemė turės tris skirtingas versijas: GT1, GT2 ir GT3. Tuo pačiu metu "Intel" neketina apsiriboti universaliu lusto dizainu, ir išleis iš viso 8 skirtingas šių mikroprocesorių versijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija išleis mikroprocesorius su grafika GT3 ir GT2 (pastaroji bus „apipjaustoma“ iki GT1); be to, du ir keturis branduolius turintys CPU taip pat turės skirtingus lustus, o kai kurie iš modelių turės apsiriboti tiek vieno kanalo operatyviosios atminties valdikliu. Pastariesiems "Intel" planuoja panaudoti taip pat atskirą lusto struktūrą. Visoje šioje „košėje“ pabandė susigaudyti portalo "CPU-World" autoriai. Nustatyta, jog egzistuoja mažiausiai aštuoni 2013 m. II ketvirtyje pasirodysiančių "Intel Haswell" procesorių variantai, kurių trumpa suvestinė pateikta žemiau esančioje lentelėje.

Įdomu tai, jog stacionariesiems kompiuteriams skirtų "Haswell" mikroprocesorių segmente nebus modelių su galingiausia GT3 grafikos posisteme. Taip pat reikėtų prisiminti, jog ULT modelių kategorijoje vienoje vietoje bus apjungti CPU ir "Lynx Point" mikroschemų rinkinio kristalai, tuo tarpu jų TDP bendras TDP lygis neviršys 15 W.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: