AMD žada revoliucinius vaizdo spartintuvus  (0)

Pranešama, jog elektroninių lustų gamybos milžinas AMD ir toliau naudos pavadinimų seriją "Islands" (liet. "Salos"), kuriuos suteiks savo trims artėjančioms grafinių plokščių šeimoms. Kompanija oficialiai žada artimiausiu metu išleisti "tikrus revoliucinius produktus".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jokia paslaptis, kad artėjanti AMD vaizdo spartintuvų šeima turės „Sea Islands“ kodinį vardą. Ji pasirodys kitais metais ir bus gaminama 28nm technologiniu procesu. Nepaisant to fakto, kad teigiama, jog „Sea Islands“ bus taupesni ir tiesiog greitesni, jie nekainuos mažiau, nei starto metu esami „Souther Islands“ lustai iš „AMD Radeon HD 7000“ šeimos. Tuo tarpu 2014 metais AMD žada revoliucinę „Volcanic Islands“ šeimą. Visa revoliucija bus naujojoje sistemos architektūroje, kuri kartu apims centrinį procesorių ir vaizdo posistemį. Kalbant paprastai, „Volcanic Islands“ šeimos nariai sujungti su tinkamu mikroprocesoriumi ir programine įranga, padidins skaičiuojamąją spartą keletą kartų. O tai bus daroma tokiais būdais, kaip kad visiškai bandant susieti bendrąją atmintį tiek su mikroprocesoriumi, tiek ir su vaizdo lustu.

Taip, žinoma, bus bandoma įrodyti, kad AMD gali pasiūlyti visiškai suderintą savo sistemą įvairaus profilio darbams, kurie susiję su duomenų apdorojimu.

Dar po metų, jau 2015 metais, AMD pristatys „Pirates Islands“  kodiniu vardu žinomus grafinius lustus. Apie šiuos iš esmės nieko nėra žinoma. Aišku tiek, jog bus naudojamas naujas technologinis procesas gaminant šiuos lustus bei tolimesni atnaujinimai CPU bei GPU sujungime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: