Išleista nemokamos tinklaraščių valdymo platformos "WordPress" 3.5 versija  (0)

Po kelių mėnesių tylos išleista nauja nemokamos turinio valdymo sistemos (CMS) "WordPress" 3.5 versija. Galime priminti, kad tai yra viena iš populiariausių pasaulyje CMS, kuri daugiausiai naudojama interneto tinklaraščiams kurti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"WordPress" sukurta PHP ir MySQL parindu, platinama remiantis GPL licencija. Iš sistemos galimybių galima paminėti vartotojų registraciją, paslėptus tam tikrų vartotojų grupių komentarus, tų pačių vartotojų grupių su skirtingomis teisėmis kūrimą, duomenų importavimo iš populiarių tinklaraščių (tame tarpe ir "Blogger") galimybę ir t.t.

Autorių teigimu, "WordPress" diegimo procesas trunka vos keletą minučių, tuo tarpu vartotojai vėliau galės pasirinkti galybę savo tinklaraščio išvaizdos temų bei įskiepių, kurie gali gana smarkiai padidinti "WordPress" funkcionalumą.

Šiuo metu naujausioje "WordPress 3.5" versijoje kūrėjai pristatė naują media turinio (nuotraukų, vaizdinės medžiagos) valdymo įrankį, pakeisti pagal nutylėjimą naudojama tema, patobulintas Retina ekranų bei sensorinių įrenginių palaikymas CMS administravimo lange.

P.S. Prieš atsinaujinant iki "WordPress 3.5", rekomenduojame padaryti senos versijos atsarginę kopiją – šiuo metu yra nemažai pranešimų, kad po atnaujinimo vartotojai nebegali publikuoti naujų įrašų, neveikia senų įrašų redagavimo galimybė ir t.t.

  • Atsisiųsti WordPress 3.5 iš kūrėjų puslapio: nuoroda

 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(10)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: