1TB SSD kaupiklio kaina vis dar milžiniška ir siekia maždaug 600 JAV dolerių  (0)

Kompanija „Micron“, kuri pirmauja plėtodama ir gamindama „NAND Flash“ atminties modulius, ir jos valdoma įmonė „Crucial“, prašneko apie naują „M500“ serijos kietosios būsenos kaupiklių (angl. solid state disk, SSD) galimą talpą ir, žinoma, šiek tiek sumažėjusią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašoma „Crucial“ pranešime, naujoji „M500“ serija bus prieinama visuose galimuose standartuose - 2.5 colio, su mSATA sąsaja ir M.2 formatu. Visgi įdomiausia tai, jog serija siūlys įvairios talpos modelius net nuo 120GB iki 960GB, tad mes kalbame apie beveik 1TB duomenų.

Taip, naujieji „Crucial M500” sparčiausieji modeliai galės duomenis nuskaityti net 500MB/s sparta, o juos įrašyti 400MB/s sparta, tačiau visiems įdomi kaina. Minėtas 960GB talpos modelis kainuos 600 JAV dolerių. Tai reiškia, jog už vieną GB tektų sumokėti apie 0.63 JAV dolerius.

Galime priminti, jog taip pat 2.5 colio formato, tačiau jau įprastą kietąjį diską, kurio talpa yra 1TB, galima įsigyti už maždaug 85 JAV dolerius, arba 0.09 JAV dolerio už vieną GB. Panorėję 1TB talpos kietojo disko, tik jau 3.5 colio formato, jį galite įsigyti dar pigiau, vos už 70 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(1)

Komentarai (0)