Samsung ruošia Galaxy Player kloną Galaxy Fonblet 5.8  (1)

Turbūt daugelis prisimena multimedia grotuvą Galaxy Player 5.8, kuris turi operacinę sistemą Android 4.0 Ice Cream Sandwich ir kuris buvo anonsuotas dar praėjusių metų vasarą. Sprendžiant iš turimos informacijos, gamintojas nusprendė išplėtoti šią idėją toliau, todėl greitu metu Europos šalyse turėtų pasirodyti iš išorės analogiškas įrenginys, tačiau juo dabar bus galima ir paskambinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis Samsung išmanusis telefonas, kuris išoriškai bus visiška Galaxy Player 5.8 kopija, vadinsis Galaxy Fonblet 5.8 (GT-I9152). Įrenginys galės veikti su dviejomis SIM kortelėmis, jame bus įdiegta operacinė sistema Android 4.1.2 arba 4.2.1 Jelly Bean. Taip pat žinoma, kad įrenginys gaus 5,8“ ekraną, o jo prezentacija turėtų įvykti pardoje MWC 2013, kuri vyks vasario 25 – 28 dienomis Barselonoje (Ispanija). Puslapio SamMobile teigimu, mobilus įrenginys prekyboje pasirodys tik su baltu korpusu.

Priminsime, kad multimedia grotuvas Galaxy Player 5.8, kurį Samsung realizuoja tik gimtojoje P. Korėjoje, turi 5,8“ įstrižainės TFT ekraną su QHD raiška, dviejų branduolių 1 GHz procesorių, 1 GB operatyvios atminties, 32 GB duomenų kaupiklį, 3 MP raiškos kamerą, Wi-Fi ir Bluetooth modulius, GPS imtuvą. Ar visa tai perims ir išmanusis telefonas, pamatysime jau greitai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: