„Samsung“ įtikino pirmtako sėkmė, pristatomas patvarusis „Galaxy Xcover 2”  (6)

Atrodo, jog viską turėjome sužinoti prasidėjus „Mobile World Congress“ parodai Barselonoje kito mėnesio pabaigoje, tačiau gamintojai nesureikšmina parodos. Štai „CES 2013” kompanija „Sony“ pristatė savo flagmaną „Xperia Z“, o „Samsung“ šią savaitę naują „Galaxy“ šeimos narį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmtako sėkmė įtikino Pietų Korėjos elektronikos gigantą pristatyti antrosios kartos „Xcover“ išmanųjį telefoną, paremtą „Google Android 4.1 Jelly Bean” operacine sistema. „Samsung Galaxy Xcover“ linija įdomi tuo, jog jos telefonai - ypač patvarūs.

Naujasis „Samsung Galaxy Xcover 2” ne tik yra apsaugas nuo dulkių, smėlio ar vandens, tačiau ir gali išbūti net apie 30 minučių vieno metro gylyje. Įdomu tai, kad šiek tiek pakeistas dizainas leidžia fotografuoti po vandeniu su jau įmontuota 5MP raiškos kamera galinėje įrenginio dalyje.

„Galaxy Xcover 2” varys dviejų braduolių, 1GHz taktinio dažnio procesorius, o įrenginys turės 4 colių įstrižainės WVGA raiškos ekraną. Tiesa jis pasižymi net 1GB darbine atmintimi, bet tik 4GB vidine atmintimi. Deja, bet kainos ir pasirodymo datos „Samsung“ atskleisti dar dabar nepanoro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(21)
(0)
(12)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: