Naujovė Ispanijoje: uždarbiauk skaitydamas SMS  (0)

Ispanijoje mobiliųjų telefonų programėlė mokės vartotojams iki 25 eurų per mėnesį už tai, kad jie atsidarys reklamines žinutes. Šiuos pinigus vartotojai galės išleisti susirašinėjimui, praneša naujienų agentūra „Reuters“. Kiti operatoriai mano, kad toks žingsnis gerokai sumažins jų pelną, nes vartotojai pereis prie tokios nemokamos sistemos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Barselonoje įsikūrusi įmonė "Chad2Win" nuo sausio mėnesio jau pritraukė beveik 100 tūkst. vartotojų. Šie gauna po 1 centą už kiekvieną perskaitytą reklaminę žinutę ir po 3 centus už kiekvieną paspaustą tokios žinutės nuorodą, atidarytą reklaminę žinutę, teigė įmonės direktorius Fernando Troyano.

Iš visų nemokamas žinutes siūlančių įmonių, "Chad2Win" yra pirmoji, kuri vartotojams moka. Nemokamų trumpųjų žinučių paslaugą teikianti įmonė "WhatsApp" teigė, kad rugpjūtį per ją buvo išsiųsta 10 mlrd. trumpųjų žinučių. Šis skaičius sudaro beveik pusę sumos, kuris pasaulyje išleidžiama trumposioms žinutėms kasdien. Telekomunikacijų tyrimų bendrovė "Ovum" paskaičiavo, kad dėl tokių įmonių programėlių, kurios siunčia žinutes internetu, įprasti operatoriai per metus prarado 23 mlrd. JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: