„Samsung“ ketina jau artimiausiu metu „įšokti“ į išmaniųjų laikrodžių rinką?  (0)

Praėjusios savaitės pabaigoje pasirodė virtinė paveiksliukų, kurie iš esmės pradžioje, pradedant visais gandais, neturėjo jokios prasmės, tačiau prieita išvados, jog „Samsung“ galbūt visai netoli išmaniojo laikrodžio pristatymo ir jį mes išvysime kartu su flagmanu „Galaxy IV“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi šie gandai apie „Samsung Galaxy Altius“, kaip kad išmanųjį laikrodį, pasirodė dar tik praėjusių savaitę, nors ilgą laiką buvo manyta, kas daroma ir toliau, jog „Galaxy Altius“ tėra kodinis „Galaxy S IV“ vardas ar netgi visiškai kitas išmanusis telefonas. Visgi atsižvelgiant į keletą paveiksliukų, kuriuose, matyt, naudojama korėjiečių kalba, matomas muzikos grotuvas, laikrodis, žinučių skaičius bei atsižvelgdami į jų raišką, galime numanyti, jog tai - gana paprasta išmaniojo laikrodžio sąsaja.

Naujos informacijos veikiausiai nesužinosime iki „Galaxy IV“ anonso, tačiau visi šie pranešimai turi prasmę po to, kai buvo pradėta kalbėti apie „Apple“ išmanųjį laikrodį. Kažką panašaus konkurentai „Sony“ turi jau kuris laikas, tačiau didelio šurmulio tai tikrai nesukėlė. Ar į rinką įžengus „Apple“ ir „Samsung“ viskas pajudės į priekį, matyt, kad parodys tik artimiausi keleri metai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)