AnTuTu Benckmark atskleidė detalias Samsung Galaxy S IV specifikacijas (Video)  (16)

Iki oficialaus išmaniojo telefono Samsung Galaxy S IV anonso liko vos dešimt dienų, tačiau jau dabar galima įsivaizduoti apie jo technines specifikacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapio Esato autoriai aptiko būsimo korėjiečių flagmano Galaxy S IV aprašymą testinio paketo AnTuTu Benckmark duomenų bazėje. 

Dar visai neseniai kai kurie šaltiniai kalbėjo, kad išmanusis telefonas negaus firminio aštuonių branduolių procesoriaus Exynos 5 Octa, o vietoje jo neva bus įdiegtas keturių branduolių procesorius Qualcomm Snapdragon 600. Atsižvelgiant į paskutinius duomenis iš minėto testo, dabar galima teigti, kad Galaxy S IV vis tik gaus aštuonių branduolių procesorių Exynos 5410.

Be minėto procesoriaus galime matyti ir kitus techninius parametrus: 4,99“ įstrižainės sensorinį ekraną su Full HD (1920 х 1080) taškų raiška, grafinį adapterį PowerVR SGX 544MP, 2 GB operatyvios atminties, 16 GB arba 32 GB integruotą duomenų kaupiklį. 64 GB versijos, kuri buvo minėta anksčiau, kol kas iš pateiktų specifikacijų nesimato (galbūt ji pasirodys kiek vėliau).

Iš komunikacinių galimybių galima paminėti Wi-Fi ir Bluetooth 4.0 bevielio ryšio modulius, GSM, WCDMA ir 4G LTE mobiliojo ryšio standartų palaikymą. Taip pat vartotojas turi rasti kelias kameras – 13 megapikselių su LED blykste nugarinėje dalyje ir 2.1 megapikselių kamerą priekyje. Programinės platformos vaidmenį atliks operacinė sistema Android 4.2 Jelly Bean.

Nors oficialių duomenų apie telefoną dar teks palaukti, tačiau reklaminiai išmaniojo telefono klipai jau startavo.

Likus dešimt dienų iki taip vadinamos Unpacked prezentacijos, kurioje bus pristatytas Galaxy S IV, kompanija Samsung imasi vis labiau kaitinti vartotojų susidomėjimą nauju išmaniuoju telefonu, o tam reikalui publikuotas vaizdo klipas „Be Ready 4 the Next Galaxy“.

Čia vartotojai supažindinami su berniuku, kuriam patikėta labai svarbi ir atsakinga misija – tapti būsimo renginio „slaptu pasiuntiniu“. Berniukui netgi buvo patikėta žvilgtelėti į dėžutės vidų, kurioje neva yra būsimas korėjiečių flagmanas, po to su dėžute teko grįžti namo…

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: