Daugiau kaip pusmetį vėluojantis „Noka Lumia 920” oficialiai pasirodė ir Lietuvos rinkoje  (11)

„Nokia“ ir didžiosios Lietuvos telekomunikacijų bendrovės praneša, jog suomių telefonų gamybos milžino flagmanas „Lumia 920”, paremtas „Windows Phone 8” operacine sistema, pagaliau pasirodė/pasirodys Lietuvos rinkoje. Tam jam prireikė net daugiau, kaip pusės metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie patį „Nokia Lumia 920” daug nekalbėsime, nes jis aptartas daugybę kartų. Vis dėlto galime priminti, jog pagrindinės šio telefono savybės yra galimas bevielis krovimasis, 8 MP raiškos galinė „Nokia PrieView“ vaizdo kamera su „Carl Zeiss“ optika bei dviejų branduolių „Qualcomm Snapdragon MSM8960” lustas, kurio du „Krait“ branduoliai dirba 1.5GHz dažniu.

Lietuvoje, pasak „Nokia“ pranešimo spaudai, be sutarties „Lumia 920” jau galima įsigyti už 1850 litų, o ir versijų yra įvairių: geltonos, raudonos, baltos ar juodos spalvų. Tiesa tikroji produkto kaina gali būti kiek didesnė. „Omnitel“ pranešė, kad telefoną netrukus siūlys už 1999 litus, Mobili.lt siūlo už 2200 litų, o „Bitė“ ir „Tele2” kainos vis dar neatskleidė, tačiau jos be sutarties neturėtų viršyti 2000 litų ribos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: