Daugiau informacijos apie „Xbox One”: Interneto klausimas, priedai ir naudoti žaidimai  (9)

Prabėgus daugiau, nei parai nuo naujojo „Microsoft“ žaidimų kompiuterio „Xbox One“ pristatymo, daugeliui po jo pristatymo atsirado klausimų, į kuriuos renginyje atsakyta nebuvo. Tai yra susiję su interneto reikalingumu įrenginiui, senais priedais bei naudotais žaidimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“ per socialinį tinklapį „Twitter“ patvirtino, jog tik „Xbox One“ pultelis ir kiti jam pritaikyti priedai veiks su žaidimų kompiuteriu. Nepaisant didelio panašumo, „Xbox 360” pulteliai bei kiti priedai, kaip kad ausinės su mikrofonu, su naujuoju įrenginiu tikrai neveiks.

Prieš pristatant „Xbox One“, sklandė gandai, kad žaidimų kompiuteris reikalaus pastovaus interneto ryšio. Interviu su „Kotaku“ žaidimų portalu kompanijos atstovas sakė, jog interneto reikės, tačiau žaidėjai, kurie žais tik vieno žaidėjo kampanijas, turės prisijungti bent vieną kartą per parą.

Naudoti žaidimai buvo dar vienas ypač aktualus klausimas. „Major Nelson“ slapyvardžiu žinomas „Microsoft“ darbuotojas teigė, jog „Xbox One“ sukurtas keistis ir parduoti žaidimus, tačiau ne jais dalintis. Tai reiškia, jog iš draugo pasiimti žaidimo negalėsite. Visi žaidimai bus pririšti prie jūsų „Xbox Live“ sąskaitos, o juos bus galima pašalinti tik pardavus žaidimą ar jį iškeitus į kitą. Labai galimas daiktas, kad tai bus galima daryti ir internetu per „Xbox Live“. Žaidimų diskai taps mažai naudojami, nes bus galima žaisti visiškai be jų, kaip kad asmeniniuose kompiuteriuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(1)
(9)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: