„Samsung“ lietuviams jau siūlo įsigyti 4K raiškos televizorių už 115 tūkst. Lt  (18)

„Samsung“ Lietuvoje pradeda prekybą šįmet pristatytu 85 colių (216 cm) įstrižainės televizoriumi „85S9“, jo kaina – 115 tūkst. Lt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis televizorius išsiskiria ne tik savo dydžiu bei kaina, bet ir 4K raiška (3840 x 2160 tšk.), kuri yra keturis kartus didesnė nei standartinė „Full HD“. Televizoriuje pritaikyta raiškos didinimo technologija leidžia padidinti įprastos raiškos įrašų kokybę. Be to, jis nustato atkuriamo turinio pirminę raišką ir ją automatiškai pritaiko prie ekrano dydžio. 

Dėl pritaikytos „Micro Dimming Ultimate“ technologijos, ekranas suskirstytas į 1152 zonas, kurių kiekvienoje perteikiamas maksimaliai kontrastingas, spalvingas ir aiškus vaizdas. Taip pat šio modelio televizoriuje įrengta 120 W galios garso sistema, kuri yra 6 kartus galingesnė nei naudojama įprastuose televizoriuose. 

Naujasis televizorius taip pat gali būti naudojamas su „Evolution Kit“ – priedėliu, kuris sudaro galimybę atnaujinti televizoriaus techninę įrangą (centrinį procesorių, operatyvinę atmintį, grafikos procesorių ir kt.). Tai leidžia pirkėjui kasmet jį atnaujinti ir naudotis moderniausiomis technologijomis neperkant naujo įrenginio. 

Šių metų pradžioje prestižinėje kasmetinėje vartojamosios elektronikos parodoje CES 2013 „Samsung 85S9“ dizainas įvertintas „Geriausios dizaino naujovės kategorijoje“.

Televizorių galima įsigyti Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusioje „Elektromarkt“ parduotuvėje.

Primename, kad anksčiau šįmet „Topo centras“ pranešė pardavęs brangiausią, beveik 87 tūkst. Lt kainuojantį „Sony Ultra HD“ televizorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: