JAV rinkoje gana nelauktai nukrito „Apple iPhone 4S” ir „iPhone 5” telefonų kainos  (3)

Įprasta, jog pasirodžius naujos kartos produktams pinga senesnės kartos. Taip visad buvo ir su „Apple“ mobiliais įrenginiais, kai po poros savaičių atnaujinta serija yra kainų viršuje, o senesni modeliai atpiginami. Vis dėlto naujos kartos produktų neturime, o „iPhone“ kainos jau krenta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš JAV mažmeninės prekybos gigantų „Walmart“ kažkodėl nusprendė „iPhone“ išmaniuosius telefonus atpigini jau dabar. Štai „iPhone 5” kaina su dviejų metų kontraktu krito nuo 190 JAV dolerių iki 130 JAV dolerių, o „iPhone 4S” - nuo 90 JAV dolerių iki 40 dolerių.

Su „Walmart“ susisiekę žurnalistai sužinojo, jog kainų kritimas nėra kažkokia akcija. Kainos išliks tokios pat iki naujos kartos „iPhone“ išmaniojo telefono pasirodymo ir tik jo pasirodymas gali dar kartą pakoreguoti kainas, o „Walmart“ konkurentams, tuo tarpu, reikės taip pat netrukus mažinti kainas.

Ar bus kainos pokyčių Lietuvoje - kol kas neaišku, tačiau jas galima nesunkiai sekti: čia galite peržiūrėti lietuviškas „iPhone 4S“ kainas, o čia - „iPhone 5“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: