Pateiktas brėžinys, kaip subgarsinis traukinys „Hyperloop“ per 30 minučių įveiks 600 km atstumą  (4)

Elonas Maskas yra tokių kompanijų, kaip Space X ir Tesla Motors įkūrėjas. Viena iš jų užsiima kosminių laivų kūrimu, kita kuria vartotojų rinkai skirtus automobilius. Dabar Elonas Maskas ketina sukurti „supertraukinį“, kuris galėtų įveikti atstumą tarp San Francisko ir Los Andželo (Kalifornija, JAV) vos per 30 minučių vietoj dabartinių 5 valandų. Paaiškėjo, kaip bus realizuotas šis slaptas planas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie Hyperloop (taip vadinamas kelias tarp dviejų miestų) Elonas Maskas kalbėjo ne vieną kartą, tačiau dabar, panašu, jau galima įsivaizduoti, kaip visa tai atrodys realybėje. Beje, pateiktas paveiksliukas padarytas inžinieriaus, kuris su ambicingu projektu visiškai nesusijęs.

John Gardi savo Twitter paskyroje publikavo paveiksliuką, tuo tarpu Elonas Maskas patvirtino, kad tai yra labai panašu į ruošiamą įgyvendinti planą. Pats projekto autorius viską vadina „„Konkordo“, geležinkelių patrankos ir ledo ritulio stalo mišiniu“. Jis taip pat teigė, jog Hyperloop planais galės pasinaudoti Open Source bendruomenė, taip pat specialistai, kuriems prie širdies šis projektas, tad jo kūrime galės sudalyvauti kiekvienas norintis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: