„Google“ anonsavo „Google Glass 2“ išmaniuosius akinius  (0)

Bendrovė „Google“ atnaujino savo išmaniuosius akinius „Google Glass“ pristatydama naują jų modelį „Google Glass 2“ ir išplėtė jį galėsiančių įsigyti žmonių ratą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo šiol kiekvienas „Glass Explorer“ programos, kuri skirta pirmojo bendrovės išmaniųjų akinių modelio „Google Glass Explorer Edition“ bandymams, dalyvis galės pakviesti tris savo draugus prisijungti prie bandytojų komandos. Be to, dabartiniai bandymų dalyviai, sumokėję po 1 500 JAV dolerių už savo išmaniuosius akinius, galės nemokamai juos pasikeisti į naująjį modelį „Google Glass 2“.

Naujiems bandymų programos dalyviams „Google Glass 2“ kainuos 1 500 dolerių, praneša „CNet News“. Manoma, kad didindama „Google Glass 2“ bandytojų skaičių bendrovė siekia suintensyvinti savo išmaniųjų akinių bandymus. „Didesnis projekto „Google Explorer“ dalyvių skaičius leidžia tikėtis didesnio atsiliepimų kiekio, o tai savo ruožtu padės didinti „Google Glass“ kokybę“, – sakoma oficialiame „Google“ tinklaraštyje.

Pranešama, kad lapkričio mėnesį pasirodysiantys „Google Glass 2“ akiniai galės būti naudojami su tikrais akinių lęšiais: „Google Glass“ turėjo tik paprastus stiklus. Be to, „Google Glass 2“ bus galima nusegti nuo firminio akinių rėmelio ir pritvirtinti prie bet kurių kitų, kuriuos nori nešioti šių akinių bandytojai.

Taip pat „Google Glass 2“ turės monofoninę ausinę, kuri prijungta prie dešiniosios „Google Glass 2“ akinių rėmelio pusės. Šią ausinę galima naudoti nuolat arba prireikus lenvai atjungti ją nuo akinių, nes ji turi specialų jungties lizdą. Taip pat skelbiama, kad „Google Glass 2“ bandytojai galės pasirinkti norimą akinių rėmelių spalvą.

Komercinį „Google Glass“ išmaniųjų akinių modelį „Google“ žada pateikti rinkai 2014 metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: