9 sunkiausiai parduodami automobiliai Lietuvoje  (5)

Europos automobilių rinkos atsigavimo ženklų laukiama su nerimu, o rezultatai kiekvienąkart pasitinkami su džiugesiu. Dabar akivaizdu, kad tiek naujų, tiek naudotų automobilių rinkos atsigauna. Vis dėlto nereikia užmigti ant laurų. Kyla klausimas, kokiems modeliams sunkiausiai sekasi skintis kelią į lietuvių garažus. Skelbiame portalo Autoplius.lt sudarytą prasčiausiai parduotų automobilių per pirmuosius 9 metų mėnesius sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

9. Audi A1 Sportback

Šis kompaktinis hečbekas yra didesnys mažiausiojo „Audi“ šeimos nario brolis, nes turi dvejomis durimis daugiau. Už pigiausią modelį su 1,2 litro darbinio benzininiu varikliu tektų sumokėti 61 tūkst. litų. Šių hečbekų šiemet buvo parduoti 3 modeliai.

8. Ford Galaxy

Tai yra didžiausias sąrašo automobilis ir akivizdu – nusileidęs „Volkswagen“ populiarumui. Šio šeimos automobilio kaina prasideda nuo 99 tūkst. litų. Už šią sumą automobilis yra komplektuojamas su 1,6 litro darbinio tūrio varikliu, kuris kartu su turbina išvysto 160 arklio galių. Iš Lietuvos salonų šiemet išriedėjo 3 „Galaxy“ modeliai.

7. BMW 116d

Už šį mažiausią BMW modelį prašoma 86 tūkst. litų. Automobilis komplektuojamas su 1,6 litro darbinio tūrio dyzeliniu varikliu ir iki 100 km/h įsibegėja per 10,3 sekundės. Šiemet buvo parduoti 2 modeliai.

6. Chevrolet Malibu

Šis didelis sedanas sukurtas JAV rinkai, bet dabar bandomas pritaikyti Europoje. Už 91 tūkst. litų galima įsigyti bazinį variantą su 2 litrų benzininiu varikliu. Lietuvoje šiemet buvo parduoti 2 modeliai.

5. Opel Adam

Žaismingai atrodantis mini hečbekas Lietuvos autosalonuose parduodamas už 35,7 tūkst. litų. Po mažylio dangčiu vos girdimai plaka 1,2 litrų žymioji „Opel Ecotec“ širdelė. Iki rugsėjo Lietuvoje buvo parduoti du „Adam“ modeliai.

4. Audi A1

Jau minėtas modelis, tačiau 3 durų analogas nesulaukė tokio „pasisekimo“, taigi Lietuvoje parduotas tik vienas toks automobilis. Kaina, žinoma, mažesnė ir prasideda nuo 59 tūkst. litų.

3. Citroen C5

Šiemet tik vienas vairuotojas iš salono išvažiavo su šiuo prancūzu. Automobilio kaina prasideda nuo 80 tūkst. litų. Už šią sumą automobilis varomas 1,6 litro darbinio tūrio benzininiu varikliu.

2. Ford Ka

Mažiausio „Ford“ modelio mažiausia kaina yra 33,6 tūkst. litų. Pigiausias mažylis, varomas 1,2 litro varikliu, gali pasiekti 159 km/h greitį. Lietuvos naujų automobilių statistiką jis papildė vienetu.

1. Renault Koleos

Šis vidutinis visureigis yra ganėtinai naujas „Renault“ gamyklos kūrinys. Vis dėlto Lietuvoje per pirmus devynis šių metų mėnesius buvo parduotas tik vienas modelis. Bazinio modelio su 2 litrų darbinio tūrio turbodyzeliniu varikliu kaina prasideda nuo 104 tūkst. litų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
Autoriai: Karolis Birgilas
(8)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: