Middle-earth: Shadow of Mordor – naujas žaidybinis vaizdo klipas (Video)  (1)

Studija Monolith Productions ir kompanija Warner Bros. publikavo vaizdo klipą, kuriame matyti eilinio projekto su „Žiedų valdovo“ visata pilnavertis žaidybinis procesas. Projektas buvo anonsuotas 2013 m. lapkričio mėnesį ir jau suspėjo apaugti tam tikra informacija. Šį kartą kūrėjai leido vaizdžiai susipažinti su žaidimu, kuriam dedikuotas klipas tęsiasi virš aštuonių minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodė, kad žaidimo prie-alpha versijos žaidybinis procesas su įtartinai pažįstamu balsu labai primena Assassin’s Creed ir Batman mišinį. Kovų animacija ir mechanika, judėjimas – visa tai labai primena paskutinius Rocksteady ir Ubisoft žaidimus.

Visa tai neliko nepastebėta žmonių, kurie dirbo prie Assassin’s Creed serijos. Prie Assassin’s Creed 2 kovinės sistemos dirbęs dizaineris Charles Randall buvo pasipiktinęs tuo, jog Shadows of Mordor yra toks panašus į jo ankstesnius darbus, jog netgi apkaltino studiją Monolith pasinaudojus Assassin’s Creed 2 išeities kodais.

Charles Randall mano, kad Monolith vertėjo pagalvoti apie licencijavimą, tačiau apie tokį sandorį jokių užuominų nebuvo. Ubisoft ir Warner Bros kol kas jokių oficialių komentarų nepateikė.

Kaip ten bebūtų, net ir dabartinė žaidimo versija atrodo gana neblogai. Žaidimas Middle-earth: Shadow of Mordor prekyboje turėtų pasirodyti 2014 m., jis bus skirtas platformoms PC, PlayStation 3, Playstation 4, Xbox 360 ir Xbox One.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (1)