Investuotojai ragina Microsoft atsikratyti Xbox padalinio  (2)

Puslapis Kotaku praneša, kad kompanijos Microsoft investuotojai primygtinai ragina Satya Nadella, naująjį programinės įrangos giganto vadovą, kad šis atsisakytų mėginimų sulaukti sėkmės su tokiais produktais, kaip Xbox ir Surface.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Investuotojai įsitikinę, jog Microsoft būtina visiškai susikoncentruoti į savo programinės įrangos verslą, kuris ir leido korporacijai tapti tokia sėkminga visame pasaulyje. Savo ruožtu, aukščiau minėti produktai reikalauja papildomo dėmesio, kurie tik eikvoja laiką ir resursus, tačiau norimo rezultato neduoda.

Investuotojai reikalauja, kad Xbox padalinys būtų parduotas. Ir jei Satya Nadella sutiks su tokiu pasiūlymu, jam bus nelengva prieš buvusius Microsoft generalinius direktorius bei tuos direktorių valdybos narius, kurie tiki šiais naujais kompanijos verslais.

Naujam vadovui būtų labai sunku pripažinti, kad daugiamilijardinės investicijos į konsolių padalinį neatnešė jokio rezultato. Antra vertus, daug kam kyla klausimas, kas galėtų įsigyti Xbox padalinį, jei atsirastų Microsoft pasiūlymas parduoti savo žaidimų verslą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: