„SanDisk“ pristatė universalų atmintuką (Video)  (4)

Kompanija „SanDisk“ oficialiai anonsavo naują USB atmintuką, kuris visai nepanašus į įprastas atmintines. Pastarasis buvo pavadintas „SanDisk Ultra Dual USB Drive“, o jame galima talpinti iki 64GB duomenų. Turėdamas tiek pilno dydžio, tiek mikro USB jungtis, atmintuką galima naudoti „Android“, „Mac“ ir „Windows“ įrenginiuose, be jokių papildomų laidų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirkėjai galės pasirinkti 16, 32 ir kaip minėjom 64GB vietos turinčius atmintukus. Antros kartos USB jungtis leis greitai ir lengvai perkelti duomenis iš išmaniųjų įrenginių į asmeninius kompiuterius ir atvirkščiai.

Prieš naudojant atmintuką išmaniuose įrenginiuose, vartotojai privalės įsirašyti „SanDisk Memory Zone“ programėlę. Tuomet užteks prijungti USB atmintinę ir programėlę, kuri leis lengvai atlikti duomenų operacijas, įsijungs automatiškai. „Ultra Dual USB Drive“ taip pat turi galimybę apsaugoti duomenis slaptažodžio pagalba, todėl informaciją galės pasiekti tik patys vartotojai.

Šie atmintukai prekyboje pasirodys jau netrukus, o 16GB talpykla kainuos $20. Tuo tarpu už talpiausią, 64GB versiją, vartotojai turės nepagailėti $50.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(2)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: