Pirmieji „Volvo XC90“ graibstomi 7 automobilių per minutę greičiu  (0)

Rugsėjo 6-ąją „Volvo“ pardavė 1927 išankstinius XC90 modelius, kurie buvo išgraibstyti per 47 valandas. „Volvo“ teigia, kad dauguma modelių buvo rezervuoti pirmąją pardavimų valandą, o piko metu per vieną minutę buvo nuperkami septyni automobiliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomu tai, kad dauguma naujųjų „Volvo XC90“ pirkėjų naująjį savo automobilį, už kurį sumokėjo daugiau nei 200 tūkst. Lt, yra matę tik nuotraukose – „gyvai“ jis buvo pristatytas Stokholme tik keliems šimtams viso pasaulio žurnalistų, tačiau išbandyti XC90 važiuojant dar nebuvo įmanoma.

Pirmieji 1927 modeliai, pavadinti simboliškai „First Edition“, turi unikalų „Onyx Black“ pavadintą išorės apdailos komplektą, 21 colio skersmens ratlankius, gintaro spalvos „Nappa“ odos sėdynių detales bei kelias kitas išskirtines savybes.

„XC90 First Edition“ gali būti komplektuojamas su dyzeliniu 220 arba benzininiu 320 AG varikliais. Beje, abu jie turi vos po keturis cilindrus.

Skaičius 1927, kai kuriems žmonėms reiškiantis tik protėvių gimimo metus, buvo pasirinktas dėl „Volvo“ kompanijos starto. Būtent tarpukariu, 1927-aisiais, Švedijoje pradėti gaminti „Volvo“ automobiliai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: