Šaudyklė Destiny tapo geidžiamiausiu žaidimu per visą istoriją (Video)  (0)

Kompanija Activision pranešė, kad naujausias studijos Bungie projektas – šaudyklė Destiny – pagal išankstinių užsakymų kiekį pasiekė naują rekordą per visą žaidimų industrijos istoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokie pareiškimai dar kartą patvirtino leidėjo ir rinkos analitikų prognozes. Atsižvelgiant į tai, kad Destiny Beta testavime dalyvavo tiesiog milžiniškas – daugiau nei 4,5 mln. – žaidėjų skaičius, panašūs Activision pareiškimai neatrodo nelaukti.

„Destiny tapo visų Activision ir Bungie darbuotojų, dirbusių prie šio projekto, meilės ir meninės minties produktu“, – rašo kompanijos Activision vadovas Eric Hirshberg. „Panašūs dalykai atsitinka ne kasdien“.

„Destiny – tai žaidimas, kurį mes visuomet norėjome sukurti“, – teigė studijos Bungie galva Harold Ryan. „Mes ilgus metus svajojome apie šią visatą, ir, žinoma, žaidimo debiutas mums yra kažkas visiškai unikalaus“.

Reikia pažymėti, kad Destiny debiutas senos ir naujos kartos žaidimų konsolėse įvyko vakar. Ar geidžiamiausias projektas pademonstruos rekordinius per visą istoriją pardavimus – kaip visuomet, parodys tik laikas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (0)