Pamoka apie saugumą: entuziastai Canon spausdintuve paleido kultinį DOOM (Video)  (2)

Tarp žaidėjų sklando gandas, kad po n-metų paprastos mikrobangų krosnelės užteks tam, kad ši „patrauktų“ Crysis su maksimaliais nustatymais. Ar šis juokelis taps realybe, parodys tik laikas, tačiau visu tuo verčia patikėti entuziastų atliktas eksperimentas su kultiniu DOOM, kurį pavyko paleisti viename iš Canon PIXMA spausdintuvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, spausdintuvas nėra pritaikytas žaidimo procesui, dėl to žaidimo grafika demonstruoja pasibaisėtinus artefaktus bei kitus vaizdo iškraipymus. Tačiau entuziastai teigia, kad pagrindinis tikslas buvo parodyti ne šiuolaikinių spausdintuvų technologines galimybes.

Pranešama, kad šis nuotaikingas projektas pademonstruoti, kokie pažeidžiami yra spausdintuvai, naudojantys įvairias bevielio ryšio technologijas. „Jei galite per spausdintuvą žaisti DOOM, tuomet galite jame aktyvuoti ir ne tokius linksmus dalykus“, – rašo Maiklo Džordano pseudonimą pseudonimą pasirinkęs vartotojas.

Įdomu, kokias dar fantazijas pademonstruos DOOM gerbėjai, kurie kultinę šaudyklę žaidė per įvairiausius įrenginius: žaidimas buvo įdiegtas paprastame mobiliame telefone, bankomate, o štai dabar ir spausdintuve. Visa tai panašu į savotišką studijos id Software provokaciją, kad ši kuo greičiau baigtų darbus prie naujojo DOOM.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(24)
(2)
(22)

Komentarai (2)