Parduodamas "Sea Slice" – nesiūbuojantis "Lockheed Martin" eksperimentinis karo laivas (Video)  (0)

Tai galėtų būti idealus pramogų ir poilsio laivas, kurio denyje būtų galima ramiai vaikščioti ar sėdėti, neišlaistant nė lašo martinio, nors laivas skrieja didžiuliu greičiu, o bangų aukštis – 4 metrai. Eksperimentinis "Lockheed Martin" – ne pramoginis, o karinis laivas. Tačiau jis parduodamas. O jį įsigijusiam pirkėjui niekas nedraudžia laivą adaptuoti pagal savo poreikius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

32 metrų ilgio, 17 metrų pločio ir 163 tonų svorio laivas turi du 3 480 a.g. galingumo dyzelinius variklius, du 180 kW "Caterpillar" dyzelinius elektros generatorius, o įsibėgėja iki 56 km/val. Šiuo metu laivas plūduriuoja San Diego prieplaukoje ir parduodamas už 180 tūkst. JAV dolerių.

Tiesa, gultų laive yra vos 6. O ir patogumų jame – minimaliai: minimalistinė virtuvė, minimalistinės kajutės, dušas, kapitono tiltelis. Tačiau plukdo jis labai patogiai: jūrai įsisiūbavus iki 4 metrų bangų, laivas stabiliai plaukia įspūdingu 55-60 km/val. greičiu.

"Sea Slice" yra greitaeigis (High Speed Vessel, HSV klasė) pratybų laivas, pasižymintis ypatingu manevringumu ir stabilumu, - parduodamą laivą apibūdina NAVY.

Eksperimentinės tarnybos metu laive buvo įdiegta Lockheed Martin and Oerlikon Contraves 35mm Millennium Gun sistema, NetFires sistema ir kitos ginklų sistemos, tačiau laivas parduodamas be jų.

(22)
(5)
(17)

Komentarai (0)