Žaidimą „The Witcher 3: Wild Hunt“ bus galima žaisti tik nuo 17 metų: jame per daug nevaikiško turinio  (7)

Puslapio DualShockers žurnalistai atliko nedidelį tyrimą ir pasidomėjo, kas ESRB puslapyje (JAV organizacija, kuri nustato žaidimams amžiaus reitingus) rašoma apie žaidimą The Witcher 3: Wild Hunt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis ESRB reitingu (Europos naudojamo PEGI analogas), CD Project RED naujasis projektas gavo reitingą „M – Mature“, tai reiškia, kad The Witcher 3: Wild Hunt gali žaisti ne jaunesni nei 17 metų žaidėjai. Kokios priežastys privertė lenkų studijos projektui skirti tokį aukštą amžiaus cenzą?

ESRB pateikia tokius paaiškinimus:

  • Personažai kaunasi vienas prieš kitą, naudodami kardus ir kitus šaltus ginklus, taip pat magiškas atakas; kovas lydi skausmo sukelti riksmai. Padarius žalos priešams, matomi kraujo efektai, o kai kurių atakų metu nukertama galva arba kita kūno dalis.
  • Kai kuriose scenose sulėtintai demonstruojamas galvos nukirtimas. Yra ir kitų žiaurumų: priešo kūno perskrodimas kankinimų metu, kambariai su lavonais (pavyzdžiui, kabantys palubėse, krauju padengtose lovose, nuogi maudymosi kambariuose).
  • Žaidimo metu pagrindinis herojus gali turi seksualinių ryšių su prostitutėmis arba pakeleivėmis. Visa tai lydi atitinkami garsai ir žinomos moterų kūno dalys. Kamera tuo metu nutolsta.
  • Žaidime yra misija, kurios metu pagrindinis herojus vartoja alkoholinius gėrimus. Personažai tuo metu yra girti arba be sąmonės. Galima girdėti keiksmažodžius.

Priminsime, kad The Witcher 3: Wild Hunt debiutas numatytas gegužės 19 d. Palaikomos platformos – PC, naujos kartos konsolės PS4 ir Xbox One.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(33)
(10)
(23)

Komentarai (7)