Nubia Z9: berėmis išmanusis, kurį dar teks išmokti tinkamai laikyti ir valdyti (Foto)  (4)

Kinų kompanija Nubia tapo dar viena kompanija, kuri pristatė išmanųjį telefoną su beveik nematomais ekrano šoniniais rėmeliais. Modelis Nubia Z9 turėtų nustebinti ne tik savo dizainu, tai ir netradicinių funkcionalumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas gavo 5,2“ įstrižainės Full HD ekraną, 8 branduolių procesorių Qualcomm Snapdragon 810, „Classic Edition“ versija turi 3 GB operatyvios atminties ir 32 GB duomenų kaupiklį, tuo tarpu „Elite Edition“ – 4 GB RAM ir 64 GB kaupiklį. Iš konkurentų Nubia Z9 išsiskirs technologijos Frame interactive Technology (FiT) palaikymu. Ji suteikia galimybę telefoną valdyti gestais ir laikymo maniera, t.y. sistema galės atlikti tam tikras užduotis vien tik laikant įrenginį rankoje ir liečiant įvairius aliuminio korpuso taškus.

Laikant telefoną viena ranka, korpuso šonu galima braukti pirštu į viršų/apačią ir taip persijungti tarp programėlių. Jei telefonas laikomas horizontaliai, galima įjungti kamerą, reguliuoti ekrano ryškumą, braukant pirštu per korpusą. Trečių šalių kūrėjai taip pat galės pasinaudoti technologija FiT ir siūlyti savo gestų, telefonų laikymo variantus.

Nubia Z9 turi kamerą Sony IMX234 (taip pat naudojamą ir LG G4) su 16 MP raiška, f/2.0 diafragma, optine vaizdų stabilizavimo sistema ir galimybę filmuoti 4K formatu. Priekinė kamera – 8 MP su f/2.4 diafragma su Sony sensoriumi.

Korpuso storis neviršija 8,9 mm, akumuliatoriaus talpa – 2900 mAh, operacinė sistema – Android Lollipop. Palaikomi standartai – NFC, FDD-LTE 1, 3 ir 7, WCDMA 850/900/1900/2100, CDMA2000/EV-DO Rev. A ir TD-LTE, TD-SCDMA.

Išmaniojo telefono Classic Edition versija Kinijos rinkoje kainuoja apie 495 eurus, Elite Edition – apie 570 eurų. Prekybos pradžia numatyta gegužės 21 d.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(2)
(17)

Komentarai (4)