Prekyboje pasirodė antiradiacinės glaudės, blokuojančios elektromagnetinę spinduliuotę tarpukojo srityje (Video)  (8)

Nors dėl telefonų, nešiojamųjų kompiuterių ir kitos elektronikos spinduliuotės poveikio spermos kokybei ir vyrų vaisingumui verda aistringos diskusijos, vienas fizikas nusprendė neberizikuoti ir pasauliui pristatė apatines kelnaites, kurios blokuoja vyro brangenybes nuo galimai žalingos spinduliuotės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Susirūpinęs savo genitalijų sveikata, Josephas Perkinsas iš Londono sukūrė visą seriją glaudžių su sidabro pamušalu, blokuojančiu galimai žalingą elektroninių įrenginių spinduliuotę.

"Kaip ir daugelis žmonių, aš pastaruoju metu gerokai dažniau ir ilgiau naudojuosi savo išmaniuoju telefonu ir nešiojamuoju kompiuteriu, - sako idėjos autorius. – Pradėjau galvoti, kad mano kūnas taip gauna gerokai daugiau elektromagnetinės spinduliuotės, kuri koncentruojama dažniausiai į slėpsnų sritį. Pagal išsilavinimą esu fizikas, todėl numanau, kad tikrai įmanoma sukurti skydą nuo tokios spinduliuotės."

J. Perkinso sukurtos antiradiacinės glaudės "Wireless Armour" (Bevielis šarvas) pasiūtos iš trikotažo, į kurį įaustas gryno sidabro tinklelis, tam tikra prasme sukuriantis vadinamąjį Faradėjaus narvo efektą. Įaustas sidabro tinklelis blokuoja 99,9 proc. elektromagnetinių spindulių, kuriuose skleidžia išmanieji telefonai, planšetiniai ir nešiojamieji kompiuteriai. Faradėjaus narvo efektą sukuriančios sistemos saugo JK parlamentą, bankus, biržų serverius ir pan.

Prekyboje siūlomi du "Bevielio šarvo" kelnaičių modeliai – aptemptos ir laisvesnės glaudės. Galima pasirinkti ir apsaugos lygį – spinduliuotė blokuojama 360 laipsnių kampu (kaina – 49 eurai) nuo arba tik 180 laipsnių kampu (t.y. sidabro tinklelis įsiūtas tik į priekinę glaudžių dalį, kaina – 34 eurai).

(12)
(2)
(10)

Komentarai (8)