Pirmasis pasaulyje 8K raiškos televizorius: beprotiška kaina ir jokio turinio  (0)

Jeigu manote, kad kol kas neverta pirkti 4K televizoriaus dėl to, kad jam trūksta turinio, greičiausiai jūsų nesužavės „Sharp“ naujovė. Bendrovė kitą mėnesį pradės prekybą pirmuoju 8K raiškos televizoriumi LV-85001, kurio kaina sieks 133 tūkst. dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol kas 85 colių įstrižainės ekraną turintis televizorius 8K raiškos turinio rodyti negalės, nors ir turės nustatymo įrankį (tuner). Kitąmet televizoriai gali būti panaudoti 8K turinio transliacijos testams.

Tai reiškia, kad turintieji 8K televizorius turės tenkintis 4K raiškos, o dažniausiai – Full HD raiškos kanalais, nes 4K turinį palaikančių kanalų beveik nėra.

„Sharp“ naujovę pozicionuoja kaip monitorių įmonėms, kurios gali žiūrėti ultra – HD rezoliuciją.

8K televizorius turi 7680 x 4320 raišką, kuri 85 colių įstrižainės ekrane turi 104 pikselius colyje. Tikra 8K išvestis reikalauja keturių HDMI 2.0 įvesčių.

Verslo klientai galės televizorių įsigyti nuo spalio 31 dienos.

Ar kada šis televizorius pasirodys Lietuvoje, kol kas nėra aišku. Tačiau norintys aukščiausios kokybės jau ir dabar gali įsigyti 4K raiškos televizorius - tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su jų pasiūla ir lietuviškomis kainomis.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(1)
(8)
(-7)

Komentarai (0)