Geriausi 2015 metų All in One kompiuteriai: pasaulinių reitingų apibendrinimas  (0)

Kompiuteriai „Viskas viename“ (All in One) – tai puikus sprendimas, norintiems našumo ir taupantiems darbo vietą. Pasižvalgėme į pasaulinius reitingus ir Lietuvos internetinėse parduotuvėse esamą pasiūlą. Iš surinktos informacijos sudarėme TOP 5 sąrašą tokių All in One kompiuterių, kuriuos galima rasti Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geriausi kompiuteriai atrinkti naudojantis įvairiais užsienio portalų parengtais TOP reitingais. Apibendrinto Lietuvos tinklapiuose parduodamų All in One kompiuterių reitingo sudarymui naudojome šiuose tinklapiuose esančius reitingus:

Kai kurie kompiuteriai buvo paminėti beveik visuose reitinguose, kai kurie tik viename iš 8. Visa tai lėmė bendrą balų sumą, kurią galėjo gauti kiekviena modelis. Galutinis reitingas:

1. Apple 27" iMac with Retina Display

[657 balai]

Kaina Lietuvoje: >2000 €
Fortakas.lt, Skytech.lt

Šis kompiuteris, be abejonės, reitingo karalius. Šešiuose iš aštuonių užsienio tinklapių reitingų jis užima pirmąją vietą. Tačiau jo kaina taip pat viršija visų anksčiau paminėtų kompiuterių kainas. Tačiau už šią kainą jūs gaunate puikų įrenginį su didžiuliu ekranu, aukštos kokybės procesoriumi, puikia grafika. Kompiuteris labai plonas ir lengvas, užima nedaug vietos.

2. Apple iMac (21.5-inch)

[428 balai]

Kaina Lietuvoje : 1100€ - 1800€
Fortakas.lt, Skytech.lt

Šis kompiuteris turi puikų ekraną, dizainą ir patogias ir šiuolaikiškas Apple kompiuterių funkcijas. Tačiau jame įmontuotas mažesnės nei kituose Apple kompiuteriuose talpos kietasis diskas, bei jis pasižymi ne itin gera grafika. Šis kompiuteris puikus pasirinkimas tiems, kuriems nereikalinga labai gera grafika, norintiems sutaupyti ir įsigyti gerą įrenginį.

3. HP ENVY Recline

[211 balų]

Kaina Lietuvoje apie 1000 € - 1100 €
Fortakas.lt

Šiame kompiuteryje įmontuotas 1 TB kietasis diskas, 8 GB RAM atmintis, ir puikus procesorius, tad juo galėsite efektyviai dirbti. Silpnoji šio kompiuterio pusė – grafika, jo vaizdo plokštė nėra labai gera.

4. Dell OptiPlex 9030 Touch

[103 balai]

Kaina Lietuvoje: 1400 € – 1700 €
Fortakas.lt

Tai liečiamas „viskas viename“ kompiuteris. Tai puikiai atrodantis, patogus naudoti kompiuteris. Jis puikiai tiks verslui ir darbui namuose. Šis kompiuteris turi i5 procesorių ir daug naudingų funkcijų. Kompiuterio minusai – laidinė pelė ir klaviatūra.

5.Dell OptiPlex 3030 AIO

[20 balų]

Kaina Lietuvoje: 770 € - 1000 €
Skytech.lt

Tai senesnės kartos biudžetinis viskas viename kompiuteris. Nors asortimentas sulaukė atnaujinimų, tačiau jie nebuvo esminiai, tad kaip ir anksčiau, šių modelių galimybės neprilygsta kitiems išvardintiems modeliams. Visgi, pirkėjus sužavi jų santykinai nedidelė kaina.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Ieva Kilienė
(13)
(17)
(-4)

Komentarai (0)