Paviešintos naujos „Google Glass“ versijos nuotraukos (Foto)  (4)

„Google Glass“ buvo vienas laukiamiausių įrenginių, kuris anksti mirė, kai bendrovė nutarė neleisti vartotojams skirtos įrenginio versijos. Tačiau jo įpėdinis „Google Glass Enterprise Edition“, kuriam vadovauja „Nest“ įkūrėjas Tony Fadellis, vis dar gyvas ir netrukus apie jį bus pranešta oficialiai, skelbia businessinsider.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar gautos naujos nuotraukos, kurias „Google“ išsiuntė JAV Federalinei komunikacijų komisijai (FCC), o jas pirmiausiai pastebėjo tinklalapis „9to5Google“.

T.Fadellis „Glass“ projekto valdymą perėmė šių metų pradžioje. Jis yra techninės įrangos veteranas iš „Apple“ ir prie „Google“ prisijungė, kai ši 2014 m. įsigijo termostatų gamintoją „Nest“.

Nauja išmaniųjų akinių versija vizualiai mažai skiriasi nuo ankstesnės „Explorer“ versijos, tačiau vienas didelis skirtumas – „Google Glass“ bus galima sulenkti.

Be to, įrenginys dabar turės geresnę techninę įranga ir veiks su „Intel Atom“ procesoriumi, turės geresnę bateriją, geresnę WiFi jungtį ir pagerintą šilumos valdymo funkciją, todėl įrenginys neturėtų taip stipriai kaisti.

Skebiama, kad „Google Glass“ turės ir papildomą išorinę bateriją.

Kol kas nepranešama, kiek kainuos išmanūs akiniai. Praėjusį mėnesį Fadellis užsiminė, kad bus sukurta ir vartotojams skirta versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: