Virtualios realybės metai? Šiais metais sulauksime ir „Google“ virtualios realybės šalmo  (0)

Pasak informuotų „The Financial Times“ šaltinių, „Google“ šiemet planuoja išleisti virtualios realybės šalmą, savo galimybėmis panašų į „Samsung Gear VR“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skirtingai nuo kartoninių „Google Cardboard“ akinių, kurie neturi savo jutiklių, tai bus pilnavertis šalmas, skirtas „Android“ platformai, kurios galimybės bus išplėstos atsižvelgiant į virtualios realybės palaikymą. Šaltiniai sakė, kad naujasis šalmas gaus kokybiškesnius jutiklius, lęšius ir patvaresnį plastiko korpusą.

Naujiena, kaip „Cardboard“ ir „Gear VR“, skaičiavimams ir vaizdo atkūrimui naudos išmaniojo telefono galimybes. „Google“ šalmas galės veikti kartu su daugiau išmaniųjų telefonų modelių ir tuo bus pranašesnis už „Samsung Gear VR“, kuris suderinamas tik su „Samsung Galaxy S6“, „Galaxy S6 edge“, „Galaxy S6 edge+“ ir „Galaxy Note 5“.

Leidinys taip pat pranešė, kad „Google“ naujas virtualios realybės funkcijas įdiegs į „Android“ operacinę sistemą, o dabar „Google Cardboard“ reikalingos papildomos programos. Kūrėjai tikisi, kad pagerinta aparatinė platforma ir programinė įranga prisidės prie virtualios realybės populiarumo, o programuotojai sukurs sudėtingesnes programas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(9)
(2)
(7)

Komentarai (0)