Kinai nušluostė nosį „Tesla“ kompanijai (Video)  (11)

Kol automobilių gamintojos „Tesla“ inžinieriai palaipsniui diegia autonominius pajėgumus savo elektriniams automobiliams, kinų kompanija „LeEco“ žengė dar toliau ir paskelbė pagaminusi automobilį, kuris gali pats atvažiuoti pakvietus jį balsu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LeSEE“ automobilis pats išvažiavo iš konteinerio ir užvažiavo ant scenos, valdomas balso komandomis per išmanųjį telefoną. Tai pademonstravo kompanijos prezidentas Sia Juetingas. Automobilis tokiu būdu netgi apsisuko.

„Tesla“ automobilį galima iškviesti išmaniuoju telefonu, tačiau dar ne balso komanda. Tai didelis kompanijos „LeEco“ pasiekimas. Kompanija anksčiau gamino išmaniuosius telefonus, o automobilių gamybos srityje iki šiol neturėjo patirties.

Neseniai „LeEco“ paskelbė investuojanti į bendrą „Aston Martin“ ir „Faraday Future“ kompaniją, kuri yra „Tesla“ konkurentė. Tai rodo, kad „LeEco“ siekia žengti gilyn į automobilių gamybos sritį.

Kinų sukurtame prototipe netrūksta ir kitokių inovacijų. Pavyzdžiui, automobilio priekyje sumontuotos universalios LED lempos, kurios gal degti ir kaip posūkių lemputės arba priešrūkiniai žibintai.

Pirmasis „LeSEE“ elektrinis automobilis bus pristatytas kitą savaitę prasidėsiančioje Pekino automobilių parodoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(36)
(13)
(23)

Komentarai (11)