Verta žinoti: ką daryti, kad „užknisęs“ asmuo nebetrukdytų savo skambučiais?  ()

Kartais apsimoka tiesiog blokuoti vieną ar kitą numerį, tačiau būna atveju, kai įvestas kontaktas kada nors gali praversti, o šiuo metu jis savo skambučiais tiesiog užknisa. Geriausias būdas su tuo susidoroti – iškart nukreipti visus nepageidaujamo kontakto skambučius į balso paštą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Android“ įrenginiuose skambutis iš bet kurio telefono, kurio numerį esate išsaugoję savo kontaktų sąraše, nukreipiamas labai paprastai.

Tai padarę patys nė nepastebėsite, kad jums ir vėl skambino tas įkyriausias bendradarbis ar šiuo metu nesveiko paaktyvėjimo periodą išgyvenanti vaikystės draugė. Svarbiausia, kad ir kontakto visiškai nenutrauksite – bet kada galėsite išklausyti, ar nepaliko balso pašte jie kažko svarbaus, o prireikus – paskambinti patys.

Taigi, nueikite į savo kontaktų sąrašą ir atidarykite kontaktą, kurį norėtumėte šiek tiek užčiaupti. Atsivėrus kontaktui su pavarde ir telefono numeriu viršutiniame dešiniajame kampe paspauskite pieštuko ikonėlę (antra nuo dešinės) – redaguoti numerį.

Atsivėrus redagavimo langui vėlgi viršuje dešinėje paspauskite ikonėlę, kurią sudaro trys vertikaliai išsidėstę taškučiai. Iššokusiame meniu pažymėkite varnele kvadratėlį prie užrašo „visi skambučiai į balso paštą“. Viskas.

Nuo šio momento visi šio kontakto skambučiai jums bus nukreipiami tiesiogiai į balso paštą, kur jis galės kalbėti ką nori, o jūs, jei norėsite, išklausyti, ką kalbėjo.

Naudojimosi balso paštu sąlygas sužinosite iš savo ryšio operatoriaus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Arnoldas Lukošius
(8)
(15)
(-7)

Komentarai ()