Įdomiausi „MWC 2017“ anonsai  (1)

MWC 2017 yra vienas iš svarbiausių metų renginių išmaniųjų telefonų rinkoje – daugybė kompanijų pristato savo flagmanus ar kitus įdomius įrenginius. Šie metai nebuvo išimtis – pamatėme „LG G6“, „Huawei P10“, naująjį „Nokia 3310“ ir daugybę kitų įrenginių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LG G6“ – keistą ekraną turintis „LG“ flagmanas

„LG G6“ buvo vienas laukiamiausių MWC 2017 telefonų. Kaip ir tikėtasi, šis flagmanas gavo 5.7 colių ekraną, turintį 2:1 (18:9) kraštinių santykį, pagaliau buvo atsisakyta brangių, nelabai naudingų ir nepatogių naudoti modulių.

Be to, „G6“ yra mažesnis net už savo pirmataką, nors jis turėjo žymiai mažesnį, 5.3 colių, ekraną. „LG“ taip pat pristatė ir naują vartotojo sąsają, kurioje yra nemažai pokyčių. Tiesa, jeigu jums patinka standartinis „Android“ „LG UX 6.0“ didelio įspūdžio jums vis dar nepaliks.

Kitos „G6“ charakteristikos primena 2016 metų flagmanus: „Snapdragon 821“, 4GB RAM, dvi kameros (tiesa, pastarosios, pasak apžvalgininkų, yra gana įspūdingos).

„Huawei P10“ ir „P10 Plus“: naujo dviračio „Huawei“ išrasti nebandė

„Huawei P10“ ir „P10 Plus“ negavo ypatingų dizaino atnaujinimų... Bent jau taip galėjome pasakyti iš nuotraukų. Pasirodo, ne tik perkeltas pirštų atspaudų skaitytuvas, bet ir aliuminis šiuose naujuosiuose flagmanuose turi ypatingą struktūrą, kuri leidžia telefoną rankoje laikyti patogiau, be to, panaudotas aliuminis blizga, bet nei kiek nepritraukia pirštų atspaudų.

Naujosios kameros šįkart yra dar įspūdingesnės: vienas sensorius yra 20MP raiškos, kitas – 12MP. Yra galimybė priartinti, pridėta ir įvairiausių kitokių efektų. Įdomiausia tai, jog pasak „Huawei“, įprasti vartotojai turėtų išgyventi 1.8 dienos be elektros lizdo, o aktyvūs naudotojai turėtų „ištempti“ net 1.3 dienos – ne taip ir blogai!

„Samsung Galaxy Tab S3“ – dar vienas „Surface“ konkurentas

„Microsoft“ šiek tiek pakeitė planšetinių kompiuterių rinką su savo „Surface“ serija ir nuo pirmojo šios serijos kompiuterio pasirodymo, į žaidimą įsitraukė visi gamintojai. Dabar savo pasiūlymą turi ir „Samsung“ – „Galaxy Tab S3“. Tai – planšetė tiek kūrybiškiems žmonėms, tiek ieškantiems įrankio darbams ir pramogoms.

Ši planšetė turi 9.7 colių ekraną, palaikantį „S Pen“ ir specialią klaviatūrą. Tai yra vienas iš universaliausių kompiuterių „Android“ rinkoje, tiesa, kažkodėl „Samsung“ nusprendė naudoti „tik“ „Snapdragon 820“ procesorių iš 2016 metų. Bet be to ši planšetė trūkumų, lyg ir, neturi.

Trys nauji „Nokia“ „Android“ telefonai ir... „3310“!

Tai pagaliau nutiko – „Nokia“ grįžta. Kompanija pristatė tris naujus „Android“ telefonus Europai ir Amerikai – jau anksčiau matytą Kinijoje vidutinės klasės „Nokia 6“ ir pigesnius „Nokia 5“ bei „Nokia 3“. Iš tikrųjų, nieko labai įspūdingo. Labiausiai visus domino naujasis... „3310“!

Taip, telefonas, kuris kadaise tiesiog dominavo rinkoje, jis atgimė. Šiek tiek kitoks: plonesnis, funkcionalesnis, spalvingesnis ir, tikriausiai, mažiau tvirtas, bet jis vis dar turi legendinį „Snake“, polifonines melodijas, šiek tiek apvalų dizainą ir įspūdingą baterijos tarnavimo laiką. Ne, 126 milijonų „Nokia“ tikriausiai vėl neparduos, bet galima tikėtis visai neblogų rezultatų.

„Moto G5“ – geriausias vidutinės klasės telefonas rinkoje?

„Moto G“ serija visada buvo labai įdomi – „Lenovo“ (o anksčiau „Motorola“) už žemą kainą galėdavo pasiūlyti tai, ko negalėdavo kiti. Šie metai – ne išimtis. Įspūdingas dizainas, „Android 7.0 Nougat“, ta pati kamera, kuri naudojama ir „Samsung Galaxy S7“, atsparumas vandeniui ir konkurencinga kaina. Nors mane asmeniškai vilioja palaukti ir pamatyti, ką pasiūlys „OnePlus“ su savo naujuoju „OnePlus 4“, bet nenorintiems laukti net iki birželio, „Lenovo“ turi visai neblogą pasiūlymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(7)
(0)
(7)

Komentarai (1)