Jei nenorite laukti balandžio 11 d., jau dabar galite išbandyti didžiausią pavasario naujieną iš „Microsoft“  (1)

Jei esate iš tų žmonių, kurie nori išbandyti naujoves kuo anksčiau, tai „Microsoft“ tokiems nekantraujantiems klientams suteikia galimybę jau dabar gauti „Creators Update“ „Windows 10“ operacinei sistemai, nors atnaujinimas dar neprieinamas oficialiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norint gauti „Crators Update“ reikia parsisiųsti „Windows 10 Update Assistant“ įrankį. Jei turite tokią pačio pavadinimo programėlę nuo „Anniversary Update“ laikų ji nesuveiks.

Jei žadate švariai perrašyti „Windows“, tai jau galime gauti „Windows 10 Creators Update“ iso failus.

Reikia paminėti, kad „Microsoft“ oficialiai nėra patvirtinusi, kad dabar prieinama „Creators Update“ versija yra galutinė. Bet turint galvoje, kad „Creators Update“ oficialiai pasirodys balandžio 11 d., visi tobulinimo darbai turėtų būti užbaigti.

Kaip visada, su nauju atnaujinimu žadamas išaugęs funkcionalumas. Su „Windows 10 Creators Update“ visiems gerai žinomas „Paint“ sugebės apdoroti 3D vaizdus, taip  pat pagerės virtualios realybės palaikymas. Neužmirškime ir „Game Mode“, kuris turi pagerinti spartą žaidimuose. Prie viso to gausime naujų „Microsoft Edge“ funkcijų, papildomų saugumo galimybių, privatumo įrankių ir dar daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(30)
(40)
(-10)

Komentarai (1)