Į Lietuvą atkeliavo atnaujinti elektriniai „e-Golf“: skelbia kiek kainuos, kiek išaugo galia ir nuvažiuojamas atstumas (Video)  (13)

Atnaujinti „Golf“ modeliai tampa prieinami ir Lietuvoje. Dabar gamą papildė „e-Golf“ su elektrine pavaros sistema. Lyginant su pirmtaku, naujoji versija pasižymi didesne galia, didesne ridos atsarga ir platesne bazine įranga. Modelio su nuline emisija kaina prasideda nuo 40 017 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„e-Golf“ aprūpintas nauju ličio jonų akumuliatoriumi, kurio energetinė talpa padidėjo nuo 24,2 kWh iki 35,8 kWh.

Pagal Naująjį Europos važiavimo ciklą šis modelis vienu akumuliatoriaus įkrovimu dabar įveikia iki 300 kilometrų atstumą.

Lyginant su pirmtaku, automobilio veikimo spindulys, priklausomai nuo vairavimo stiliaus ir eksploatacijos, padidėjo 50 proc. Dabar elektros variklis išvysto 136 AG, o tai – 20 AG daugiau negu ankstesnio modelio.

Kompaktiškas ketverių durų automobilis iki 100 km/val. pagreitėja per 9,6 sekundės.

„e-Golf“ modelyje pasirinktinai įrengiama šildymo sistema, kuri padidina jo efektyvumą ir atitinkamai ridos atsargą.

Šilumos siurblio principas, kuris yra žinomas iš energetiškai efektyvių pastatų, leidžia šildyti automobilio saloną, naudojant aplinkos orą ir jėgos agregato komponentų skleidžiamą šilumą.

Papildomai visi klientai gauna praplėstą bazinę įrangą, kuri be kitų dalykų apima „Front Assist“ sistemą, įskaitant avarinio stabdymo mieste funkciją, su naująja pėsčiųjų atpažinimo sistema, daugiafunkcį oda aptrauktą vairą bei gestais valdomą informacijos ir pramogų sistemą.

Klimatizavimo ar akumuliatoriaus įkrovimo paleidimui-sustabdymui ir dažnai naudojimų stovėjimo vietų žymėjimui žemėlapyje gali būti naudojamas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris.

Atnaujinto „e-Golf“ išorės dizainas pasižymi modifikuotą priekine ir galine automobilio dalimis su šviesos diodų žibintais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(28)
(6)
(22)

Komentarai (13)