Rekordiškai daug „like“ paspaudimų sulaukusios ir vienos pigiausių ausinių žaidėjams - kuo tokios ypatingos „Each G2000“?  (2)

Kompiuteriniai žaidimai yra geras būdas praleisti laisvalaikį. Tai supranta ir elektronikos gamintojai, ruošiantys šiai nišai vis naujus produktus. Visgi, specialiai žaidimams skirtos ausinės dažnai yra labai brangios. Tuo tarpu neįtikėtinai daug gerų vertinimų Gearbest.com parduotuvėje sulaukiančios žaidimams skirtos ausinės yra neįtikėtinai pigios. Bet ką jos siūlo?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia, verta pastebėti, kad „Each G2000“ ausinės turi daugiau nei 19000 „like“ paspaudimų, kai artimiausia konkurentė žaidimų ausinių kategorijoje turi viso labo 2854 „like“ paspaudimus. Skirtumas daugiau nei įspūdingas, kad vertėtų pasidomėti šiomis ausinėmis. 

Taigi, „Each G2000“ yra pusiau atviros ant ausų dedamos laidinės ausinės su mikrofonu. Jau vien į jas pažvelgus matyti, kad jos yra skirtos žaidimams. „Each G2000“ pasižymi ryškiomis spalvomis ir aštriomis plastikinio korpuso linijomis. Taip, „Each G2000“ yra plastikinės, tačiau dėl to nusivilti tikrai nereikėtų - pačios svarbiausios dalys turi metalo.

Šios ausinės yra labai tvirtos. Gamintojas didžiuojasi iš volframo lydinio pagamintais vyriais, kurie tikrai neturėtų sulūžti, o ir paminkštinimas yra labai tvirtas ir atsparus. Geriausia tai, kad lankelį galima susukti į spiralę, o atsitiesęs jis bus toks, koks ir anksčiau - „Each G2000“ tvirtumo tikrai netrūksta, turint omenyje, kad šios ausinės visą gyvenimą praleis prie kompiuterio.

O čia jos jausis kaip namie. „Each G2000“ turi 50 mm garsiakalbius, kurie yra specialiai usbalansuoti žaidimams. Šios ausinės taip pat turi ir mikrofoną. Įprastai tai reikštų, kad ausinės turi du 3,5 jungtis (vieną mikrofonui, o kitą - garsiakalbiams). Tačiau „Each G2000“ turi ir USB jungtį, kuri leidžia įžiebti korpuse slypinčias LED šviesas. Šios ausinės turi 2,2 metrų ilgio laidą.

O kaip „Each G2000“ groja? Jos yra specialiai subalansuotos kompiuteriniams žaidimams. Taigi, stipriai groja vidutinius ir žemus tonus. Internete nėra daug apžvalgų, tačiau panašu, kad naudotojai yra patenkinti. Visgi, labai ypatingų rezultatų tikėtis reikėtų atsargiai - „Each G2000“ yra tiesiog neįtikėtinai pigios.

„Each G2000“ Gearbest.com naudotojų yra vertinamos net 4,82 žvaigždutėmis iš 5 galimų. Tai - ypatingai geras rezultatas. Pirkėjai pastebi vos keletą trūkumų. Pavyzdžiui, mikrofonas nėra aukščiausios kokybės, ausinės neveikia su žaidimų konsolėmis, o ir muzikai klausytis jos tinka prastai. Muzikai kur kas labiau tinka „Superlux HD681“ už 17€ (apie jas skaitykite čia), tačiau jos neturi mikrofono. 

Tačiau pirkėjai tikrai gauna tai, už ką moka - „Each G2000“ daba kainuoja viso labo  €13 ir už tokią kainą žaidimamas panašu, kad  tikrai nerasite nieko geriau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (2)