Sumąstė papokštauti: į automobilio degalų baką įpylė „Coca Colos“ ir nufilmavo, kas iš to gavosi (Video)  (5)

Ar klasikinės receptūros, ar dietinės versijos „Coca Colos“, kaip ir kitų gaiviųjų gėrimų, negalima naudoti kaip benzino ar dyzelinių degalų pakaitalo. Tačiau vienas „YouTube“ autorius, garsėjantis pomėgiu gadinti mobiliuosius telefonus, sumanė papokštauti ir į automobilio „BMW 325i Estate“ degalų baką supylė du litrus kolos, rašo carscoops.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas įvyko po to, galima nuspėti. Jis sėdo prie automobilio vairo ir pradėjo važiuoti, o jo pakeleivis filmavo trumpą jų kelionę. Netrukus vienos sankryžos viduryje automobilio variklis užgeso, pralinksmindamas abu šio eksperimento dalyvius.

Po kelių sekundžių automobilis atsiduria prie autoserviso. Vaizdo įrašo autorius tvirtina norįs išsiaiškinti, kiek žalos padarė į degalų baką supilta kola. Nuo čia prasideda įdomiausia vaizdo įrašo dalis, bet mes visko neišduosime: pasakysime tik tiek, kad automobilio remontas kainavo daugiau, negu pats senas „bimeris“.

Per daugelį metų mes jau sužinojome, kad „Coca Cola“ puikiai tinka padangoms blizginti. Šiuo gazuotu gėrimu taip pat galima valyti rūdis nuo įvairių metalų ar šalinti kraujo dėmes.

Panašu, kad eksperimentas sudomino internautus, nes vaizdo medžiaga jau buvo peržiūrėta daugiau nei 4,7 mln. kartų.

Tačiau jokiomis aplinkybėmis nekartokite šio eksperimento namuose ir nepilkite kolos į degalų baką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(7)
(42)
(-35)

Komentarai (5)