Šis „monstras“ skirtas tikriems žaidimų mėgėjams: „Acer“ kompanijos monitorius „Predator Z301CT“ apdovanotas tarptautiniu „IF COMPUTEX“ dizaino apdovanojimu  (11)

Turbūt ne paslaptis, kad jei tik kalba pasisuka apie žaidėjams skirtus monitorius, iškart į galvą „šauna“ mintis – „Predator“. Tai „Acer“ kompanijos kuriami aukščiausios kokybės ir naujausiomis technologijomis aprūpinti monitoriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Predator Z301CT“ yra išties įspūdingas monitorius, kuris susilaukė ir tarptautinio pripažinimo.

Vokietijos dizaino specialistų komanda „Predator Z301CT“ monitorių išrinko kaip patį geriausią visame pasaulyje, tokio tipo kategorijoje, ir įteikė „IF COMPUTEX“ apdovanojimą.

Nenuostabu, kad „Predator Z301CT“ monitorius susilaukė tarptautinio pripažinimo, užtenka, vien tik pasižiūrėti į jo specifikacijas.

1) 29,5 colių 1800R UltraWide FHD (2560 x 1080) lenktas su NVIDIA G-SYNC technologija „Predator Z301CT“ (21:9 santykio) ekranas visiškai panardina į žaidimų pasaulį. Toks ekranas puikiai perteikia visas, net ir smulkiausias detales. O lenkto ekrano sprendimas užtikrina, kad matomas vaizdas atrodo dar tikroviškiau. Dėl 100 % sRGB spalvų gamos ir 6-ašių spalvų derinimo vaizdai tiesiog atgyja – pasiekiamas aukščiausias spalvų tikslumo lygis, kurio taip pageidauja vartotojai. Net 178 laipsnių kampu matomas vaizdas išlieka aukščiausios kokybės.

2) NVIDIA G-SYNC technologija sinchronizuoja monitorių su jūsų kompiuteriu, todėl išvengiama perkreiptų, sumažintų ir stringančių vaizdų. Tad vaizdai pasirodo akimirksniu, objektai yra ryškūs. „Predator Z301CT“ atnaujinimo dažnis siekia 144 Hz („atrakinus“ – iki 200 Hz) – naudojant „Display Port“. Atsako laikas siekia 4 ms, o pikselių pikis (Pitch) 0,297 mm.

3) Nepriklausomai nuo to, kaip sparčiai keičiasi vaizdai „Ultra Low Motion Blur“ technologija užtikrina, kad judantys objektai atrodo tolygiai ryškūs, be erzinančių šešėliavimo ar išblukimo efektų.

4) Įmontuoti du 3W DTS garsiakalbiai, o „Acer TrueHarmony“ technologija užtikriną puikų garsą, kokio sunkiai būtų galima tikėtis iš monitoriaus. Tad senus stalo garsiakalbius galima išmesti ir mėgautis pasaulinio lygio garso įrašais.

5) „Predator GameView“ technologija leidžia koreguoti tamsaus atspalvio intensyvumą, tiksliai nustatyti spalvas ir pritaikyti taškus taikomus „hip-fire“ tikslumui. Tai reiškia, kad atlikus tokius nustatymus, galima, pagal situaciją, bet kada persijungti į skirtingą režimą: ar tai būtų filmų žiūrėjimas, ar nuotraukų, ar žaidimas naujausio žaidimo. Šiuos nustatymus galima išsaugoti trimis individualiais profiliais.

6) Pats „Predator Z301CT“ monitoriaus dizainas yra išties labai gražus. Tą pripažino ir IF dizaino komanda. Monitorius sukurtas su dinamiškais kampais, o kietas ir futuristinio tipo aliuminio stovas su specialia anga laidams padės užtikrinti tvarką ant jūsų stalo. 4 aplinkos apšvietimo funkcijos prideda papildomo šaunumo.

7) „Acer“ nepamiršo ir mūsų akių, todėl įdiegė „EyeProtect“ (mirgėjimo) ir „Blue-light“ (mėlynos šviesos) filtravimo technologijas. Taip pat yra ir naujovė, tai sinchronizavimas su jūsų akimis. Vaizdas ekrane pajuda į tą pusę, į kurią koncentruojasi jūsų žvilgsnis. Ergonomiškas ekrano dizainas leidžia rasti patogiausią žiūrėjimo kampą. Jį galima palenkti nuo -5 iki 25 laipsnių kampu bei vertikaliai reguliuoti iki net iki 12,7 cm (5 colių).

8) Šis, aukščiausios kokybės monitorius, užtikrina aukštą duomenų perdavimo greitį ir turi didelės spartos ryšio jungtis: „Display Port“ ir HDMI. Keturi USB 3.0 prievadai leidžia lengvai prijungti pelę, klaviatūrą, žaidimų ausines ar telefoną.

Šiuo metu šį tarptautinį pripažinimą pelniusį ir naujausiomis technologijomis aprūpintą „Predator Z301CT“ monitorių internetinėje parduotuvėje Amazon.co.uk galima įsigyti už 873 eurus, tuo tarpu Lietuoje siūlomas labai giminingas modelis „Predator Z301C“ už 727€. Visą Z1 modelių šeimą galite peržiūrėti Acer svetainėje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai (11)