Štai kaip atrodytų šiuolaikinė „Pobeda“ - šis „gražuolis“ konkuruotų su „Porsche Panamera“ ir „Mercedes-AMG GT“? (Video)  (2)

Apie jokį kitą sovietinės eros automobilį nebuvo sukurta tiek legendų, kaip apie GAZ-M20, liaudyje plačiau žinomą „Pobeda“ pavadinimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena iš jų skelbia, kad šių kultinių mašinų kėbulus gamino iš išlydytų tankų plieno, todėl jos neva buvo nesunaikinamos. Šio automobilio gamyba buvo nutraukta dar 1958 metais, o vėliau jokia pamaina taip ir nepasirodė.

Visgi sentimentų kankinami rusai randa būdų, kaip atgaivinti senas legendas. Vienas iš jų – trimačiai kompiuterinio dizaino modeliai. Pastaraisiais metais įspūdingiausius projektus ruošia jaunas rusų dizaineris Sergejus Barinovas.

Neseniai vaikinas pristatė ir kultinės „Pobedos“ eskizus, kuriuose pristatė savo viziją. Tiesa, tai tik rusiškos technikos entuziasto darbas, kuris niekada netaps realia transporto primone ant Gorkovskio automobilių gamyklos surinkimo linijos.

Patys rusai dėl to labai apgailestauja. Jie įsitikinę, kad jaunuolio „Pobeda M20 Neoclassic“ pavadintas modelis būtų pranašesnis ne tik už visą vietos gamintojų produkciją, bet ir už vakarietiškus automobilius.

S. Barinovas su šiuo darbu išlaikė savo stilių – atgaivinta legenda perėmė originalo stilių, tačiau tuo pat metu tapo moderni iš šiuolaikiška. Dizaineris sakė, kad prie šio projekto dirbo visą mėnesį.

Jo teigimu, jei automobilis pasirodytų rinkoje, jis konkuruotų su tokiais prabangiais modeliais, kaip „Porsche Panamera“ ar naujuoju keturių durų „Mercedes-AMG GT“.

„Pobeda M20 Neoclassic“ pristatymas video siužete

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(13)
(4)
(9)

Komentarai (2)