„Philips“ paskelbė pagrindinius 5 faktus, ką reikia žinoti apie naują 2018 televizorių liniją: dar daugiau OLED ir unikali „Ambilight“ technologija  ()

Neseniai Amsterdame „Philips“ kompanija pristatė savo naujausių televizorių liniją 2018 metams. Štai ką reikia apie ją žinoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  1. „Philips“ savo televizorių išskirtinumą ir toliau grindžia savo unikalia „Ambilight“ technologija – korpuse įmontuotomis LED lemputėmis apšviečiant sieną už ir šalia televizoriaus, taip vizualiai išplėčiant vaizdą ekrane. Šių metų modeliuose bus įmontuota trijų krypčių „Ambilight“ šviesos srautas.
  2. „Philips“ ir toliau remiasi „Europietiško dizaino“ strategija, kuriant kuo prabangesnį televizoriaus vaizdą su minimalia estetika, puošiančią bet kurį interjerą. Televizorių korpusų gamyboje naudojamos ypatingos kombinacijos, tokios kaip vokiškas plienas su danišku audiniu.
  3. „Philips“ ir toliau plėtoja patentuoto P5 procesoriaus integraciją į savo televizorių modelius. Procesorius P5 simbolizuoja „tobulumą“ (raidė P reiškia „Perfect“, t. y., „tobula“) bei penkis pagrindinius gerų pojūčių elementus: vaizdo kokybę, ryškumą, spalvą, kontrastą ir atkuriamą ekrane rodomo judesio dinamiką. Anksčiau kiekvienam iš išvardintų elementų apdirbti buvo naudojami penki procesoriai – naujaujame „Philips“ P5 jie visi integruoti į vieną – dar galingesnį. Šis procesorius montuojamas į visus „Philips“ televizorius nuo 7000 serijos.
  4. Plečiamas OLED televizorių asortimentas. Praeitais metais „Philips“ turėjo vieną OLED modelį, šiais metais – jau tris. Naujausias linijos flagmanas „Philips OLED803“ – „high-end“ lygio televizorius.
  5. Visi „Philips“ LED LCD televizorių modeliai su 4K/HDR vaizdo lygiu yra suderinti su HDR10 ir HLG (HybridLog-Gamma) technologijomis. „Philips“ 8503 ir 8303 televizorių modeliuose vaizdo atkūrimui taikomos nano technologijos.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(11)
(5)

Komentarai ()