Tikras flagmanų žudikas pagal „EISA“: išrinko kaip vieną geriausių 2017-2018 metų išmaniųjų telefonų (Video)  ()

Tai ne šiaip sau išmanusis telefonas – tai tikras flagmanų žudikas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir tai sakome ne šiaip sau. Šis „Huawei Honor 8 Pro“ išmanusis telefonas neliko nepastebėtas ir „EISA“ specialistų, kurie mobiliųjų įrenginių kategorijoje jį išrinko kaip vieną geriausių 2017-2018 metų išmaniųjų telefonų.

„EISA“ technologijų ekspertai teigia, kad „net naujausios išmaniųjų telefonų kartos flagmanuose nėra įprasta matyti 8-nių branduolių procesorių su 6 GB RAM ir 64 GB ROM. Tačiau Honor 8 Pro būtent tai turi, ir netgi dar daugiau. Šis gražuolis turi didžiulį 5,7 colių įstrižainės QHD ekraną ir Kirin 960 procesorių, kuris gali atlikti net ir sunkiausias užduotis. Telefonas yra pasirengęs jus panardinti į virtualios realybės pasaulį, nes protingai sugalvota pakuotė virsta kartoniniais akiniais, o 515ppi Honor 8 Pro ekranas suteikia puikų vaizdą. Jo 4000 mAh talpos baterija užtikrins ilgą veikimą, o Huawei EMUI 5.1 operacinė sistema dar geriau išnaudoja Android 7.0 privalumus. Neabejotinai, tai galingas išmanusis telefonas.“

Šiek tiek papildant ekspertų komentarą, reikėtų pasakyti, kad „Honor 8 Pro“ esantis „Kirin 960“ procesorius yra naudojamas tokiuose flagmanuose kaip „Huawei P10“, „P10 Plus“ ir kt. Taip pat „Honor 8 Pro“ aprūpintas galinga „Mali-G71“ vaizdo plokšte.

Įspūdingas QHD ekranas palaiko 1440 x 2560 rezoliuciją (16:9 ekrano santykis) ir yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu. Telefonas palaiko ir greitąjį baterijos įkrovimą.

Žinoma, turi dvigubą galinę kamerą 12 MP + 2 MP su f/2.2 diafragma, dvigubą LED blykstę ir 30 kadrų per sekundę 4K vaizdo įrašymą. Priekyje yra 8 MP kamera.

Palaiko absoliučiai visus Lietuvoje esančius 2G, 3G ir 4G ryšius. Yra WiFi, „Bluetooth 4.2“, GPS, NFC, pirštų atspaudų jutiklis, ir t.t.

Tai išties puikus išmanusis telefonas, kurio ir ANTUTU rezultatas yra daugiau kaip 167 000. Šiame vaizdo reportaže, apžvalgos autorius detaliai apžvelgia „Honor 8 Pro“ išmanųjį telefoną:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(15)
(-7)

Komentarai ()