Tai bus karščiausia šios vasaros naujiena? Kinijos gamintojas sukūrė tokį telefoną, kuris bus brangesnis net už „Apple“ modelius, o išvaizda pralenkia flagmanus (Video)  (4)

Nors šie Kinijos gamintojai yra mažai žinomi už Azijos ribų, naujausias jų įrenginys sukels bangas visame pasaulyje. „OPPO Find X“ yra prietaisas beveik be rėmelių. Jis neturi nei priekinės išpjovos, nei apatinių rėmelių, todėl telefono kaina yra tokia didelė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Find X“ ekrano ir korpuso santykis yra 93 procentai. Naujausias „OPPO“ flagmanas yra varomas „Snapdragon 845“ čipsetu, turi 256 GB vidinės atminties bei 8 GB RAM. „Find X“ kamera yra iš tiesų įspūdinga ir netgi turi pažengusią 3D veido atpažinimo funkciją. „OPPO“ taip optimistiškai nusiteikę dėl veido atpažinimo sistemos, kad net telefoną paliko be pirštų antspaudų skaitytuvo. Taip pat pasielgė ir „Apple“ su „iPhone X“.

Telefonas turi dvigubos kameros sąranką (20 MP + 16 MP) ir 25 MP priekinės kameros lęšį. Telefonas turi didžiulę 3730 mAh bateriją ir 6.42 colių AMOLED ekraną. 

„OPPO Find X“ pristatymo renginys neseniai vyko Paryžiuje, kur buvo atskleista informacija apie prietaiso kainą. Pasak kompanijos, „Find X“ bus parduodamas už 999€. Tai labai didelė kaina, tačiau „Find X“ priklauso pačios aukščiausios kokybės telefonų klasei ir rėmelių sumažinimas turėjo didelės įtakos kainai, kadangi prireikė aukštų inžinerijos sugebėjimų.

Flagmaną bus galima įsigyti nuo rugpjūčio mėnesio. „OPPO“ patvirtino, kad „Find X“ pasirodys ir Europoje. Vartotojai Ispanijoje, Prancūzijoje, Olandijoje ir Italijoje netgi galės telefoną užsisakyti iš anksto. Kaina gali skirtis, priklausomai nuo valstybės. Nors „OPPO“ anksčiau diskutavo apie ketinimus išleisti telefoną Šiaurės Amerikoje, apie tai nebuvo atskleistos jokios detalės. Taip pat nebuvo užsiminta apie pasirodymą Jungtinėje Karalystėje.

Šis flagmanas atrodo labai įspūdingai ir „OPPO“ paruošė dar daugiau. Bus išleista stilinga, aukščiausios klasės „Lamborghini“ telefono versija, tačiau ji bus brangesnė už pagrindinį modelį ir kainuos 1699€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(20)
(8)
(12)

Komentarai (4)