6K foto režimas, aukščiausios kokybės vaizdo įrašai ir atspari nepalankiam orui: „EISA“ paskelbė geriausią universalų fotoaparatą - idealiai fotografuoja ir filmuoja (Video)  ()

Apie „EISA“ skelbiamus apdovanojimus geriausiems fotoaparatams jau rašėme ne vieną straipsnį, tačiau šis fotoaparatas turbūt apjungia visų prieš tai aprašytų įrenginių geriausias savybes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-24 6K foto režimas, aukščiausios kokybės vaizdo įrašai ir atspari nepalankiam orui: „EISA“ paskelbė geriausią universalų fotoaparatą - idealiai fotografuoja ir filmuoja (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažniausiai vienas fotoaparatas turi stiprybių vienoje srityje, o kitas fotoaparatas kitoje.

Jei toks įrenginys labai gerai bei puikiai fotografuoja, tada šiek tiek mažiau dėmesio skiriama vaizdo įrašų kokybei. Na, o jei gerai filmuoja, dažnu atveju nukenčia nuotraukos. Tačiau tik ne šiuo atveju.

„Panasonic LUMIX DC-GH5“ fotoaparate apjungiamos visos turimos žinios tiek fotografijoje, tiek ir filmavimo srityse. Siekiama sukurti idealų fotoaparatą. Ar tai pavyko padaryti? „EISA“ mano, kad taip.

„EISA“ specialistų komentaras:

„Panasonic DC-GH5 sutelkia visas prekės ženklo žinias apie nuotraukas ir vaizdo įrašus. Korpusas gerai subalansuotas, atsparus nepalankiam orui ir turi puikų elektroninį vaizdo ieškiklį.

Su 20,3 milijonais vaizdo taškų „Four Thirds“ jutiklis užtikrina puikią nuotraukų kokybę iki ISO 3200.

Prietaisas gali pasigirti geru automatiniu fokusavimu ir vidine stabilizacija. Vaizdo įrašuose jis siūlo puikų kompromisą tarp vaizdo kokybės, funkcijų ir kainos bei leidžia įrašyti iki 4K/60p 4:2:2 10 bitų video atminties kortelėje be laiko įrašymo laiko apribojimo.

GH5 siūlo nesibaigiančias kūrybiškų vaizdo įrašų kūrimo galimybes, įskaitant greitą 6K foto režimą, lėtą judesį, automatinį fokusavimą, Vlogo režimą ir XLR modulį garso įrašymui.“

Gana sunku kažką daugiau ir bepridurti, juolab, kad „EISA“ specialistai esminius šio „Panasonic LUMIX DC-GH5“ fotoaparato aspektus ir paminėjo. Norintiems sužinoti viską iki pačių smulkiausių techninų detalių, rekomenduojame apsilankyti šioje svetainėje.

O tiems, kurie nori pasižiūrėti ką sugeba šis fotoaparatas ir sužinoti ką apie jį mano profesionalūs ekstremalaus sporto fotografai, siūlome pasižiūrėti šį vaizdo reportažą:

Nors „Panasonic LUMIX DC-GH5“ galima įsigyti ir Lietuvoje, bet deja, šio fotoaparato kaina tikrai ne kiekvienam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()