Už tokią kainą gal net ir pats geriausias išmanusis telefonas pasaulyje? Prasidėjo išankstiniai „Vernee T3 Pro“ užsakymai - 4080 mAh baterija, „Android 8.1 Oreo“, pigiau nei 80 dolerių, bet galima gauti vos už 10$  ()

Rinkoje pasirodo visiškai naujas išmanusis telefonas ir jis gamintojo teigimu bus vienas geriausių, o gal net ir pats geriausias. Skamba ambicingai? Ką gi, tai puikios išvaizdos, geru darbo našumu bei patrauklia kaina pasižymintis naujasis „Vernee T3 Pro“. O dabar informuojama, kad jau prasideda išankstiniai šio biudžetinio išmanaus telefono užsakymai ir jo kaina tėra 79,99 JAV doleriai. O kuo gali pasigirti šis naujasis „Vernee“ modelis? Panagrinėkime jį detaliau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekranas ir dizainas

Nors tai biudžetinio segmento atstovas, tačiau „Vernee T3 Pro“ aprūpintas aukščiausio lygio ekranu. Jis turi 5,5 colių įstrižainės HD+ ekraną ir gamintojo teigimu, užtikrina „gyvas spalvas“.

Taip pat tokia įstrižainė yra gera tuo, kad telefoną bus malonu ir patogu nešiotis su savimi bei naudotis viena ranka.

Vaizdo santykis siekia 18:9, o ekrano santykis (angl. sreen to body ratio) su telefonu yra 80,2 %. Tad ar žaisite žaidimus, žiūrėsite vaizdo įrašus ar naršysite internete, „Vernee T3 Pro“ užtikrins puikią vizualinę patirtį.

Telefono nugarėlėje yra naudojami įvairių spalvų raštai ir šiek tiek žaidžiama su plonomis spalvų juostelėmis. Tokiu būdu telefonui suteikiama jaunatviškumo ir energingumo. Na, o 2.5D lenkta nugarėlė suteikia papildomo patogumo laikant telefoną rankoje.

Baterija

Po stilingu „Vernee T3 Pro“ korpusu yra įtaisyta net 4080 mAh talpos baterija. Palaikomas 5V/2A įkrovimas. Kompanija teigia, kad dėl mažai energijos vartojančio procesoriaus ir optimizuoto „Android 8.1 Oreo“ energijos taupymo režimo, galima be sustojimo žiūrėti 21 valandą vaizdo įrašus arba 53 valandas kalbėtis telefonu. Budėjimo režimas maloniai šokiruojantis – 29 dienos.

Techniniai parametrai ir veikimas

„Vernee T3 Pro“ turi „MT6739“ 4-rių branduolių procesorių, kurio maksimalus darbinis dažnis siekia 1,3 GHz. Tad to pilnai pakaks įprastiems kasdieniams darbams.

3 GB RAM ir 16 GB ROM užtikrins kokybišką žaidimų veikimą. O jei pritrūks vidinės telefono atminties, tada ją bus galima su papildoma atminties kortele pasididinti dar 32 GB. Ir nors tai biudžetinis išmanusis telefonas, bet jis jau darbuojasi su naująja „Android 8.1 Oreo“ operacine sistema.

Kameros

Gamintojai, siekdami pagerinti daromų nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybę, kuria išmaniuosius telefonus su dvigubomis kameromis. Tad ir „Vernee T3 Pro“ turi dvigubą galinę kamerą: 13 MP + 2 MP. „Vernee“ kompanija teigia, kad jos palaiko greitą fokusavimą, kuris tetrunka 0,3 sekundės. Tad nuotraukos bus ryškios ir gausios ryškių detalių.

Priekyje yra viena 5 MP kamera su atnaujintų „grožio režimu 2.0“, skirtingais fotografavimo režimais ir filtrais.

Ir pabaigai...

Be visų šių esminių dalykų, kuriais pasižymi naujasis „Vernee T3 Pro“, jis taip pat palaiko dvigubą SIM kortelių lizdą ir jos abi palaiko 4G-LTE mobiliojo ryšio dažnius. Taip pat yra „Face ID“, pirštų atspaudų skaitytuvas, GPS ir GLONASS navigacinės sistemos.

Tad tai patrauklus ir našus biudžetinis išmanusis telefonas, kuris tikrai ras savo pirkėją. O dabar „Vernee“ kompanija informuoja, kad šį „Vernee T3 Pro“ išmanųjį telefoną galima įsigyti vos už 79,99 dolerius. Žinoma, tokia kaina netruks amžinybę ir gamintojas teigia, kad už 79,99 dolerius parduos tik pirmuosius 3000 vienetų „Vernee T3 Pro“.

Taip pat primename, kad šiuo metu vis dar galioja anksčiau skelbtas žaidimas, jog nuo rugpjūčio 3 iki 9 dienos visi turi galimybę šį „Vernee T3 Pro“ išmanųjį telefoną įsigyti vos už 9,99 JAV dolerius. Ir tai bus galima padaryti tik čia – oficialioje „Aliexpress Vernee“ parduotuvėje. Taisyklė paprasta - pirmiems 10 pirkėjų, kurie šį telefoną nusipirks tarp 11 ir 12 val. Lietuvos laiku (00:00 - 1:00 GMT-8 laiku) už 79,99 dolerius, gamintojas sugrąžins 70$ atgal, o laiminguosius paskelbs savo ofcialioje svetainėje

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(8)
(-6)

Komentarai ()