„Goodoffer24.com“ skelbia naują išpardavimą ir paaiškina kaip įsidiegti „Office 2016 Pro“ bei iš kur atsisiųsti „Windows 10 Pro“  (4)

Goodoffer24.com yra nauja internetinė parduotuvė, kuri užsiima licencijuotos programinės įrangos pardavimais. Ir geriausia yra tai, kad jų siūlomos prekės yra itin pigios ir iškart atsiunčiamos į nurodytą elektroninio pašto dėžutę. Be „Windows 10 Pro“ aktyvavimo raktų, parduotuvė taip pat siūlo įvairių produktų: kompiuterinių žaidimų, specialių kortelių žaidimų konsolėms ir dar daugiau.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-09-17 „Goodoffer24.com“ skelbia naują išpardavimą ir paaiškina kaip įsidiegti „Office 2016 Pro“ bei iš kur atsisiųsti „Windows 10 Pro“  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant apie „Windows 10“, tai greitu metu ji apims visas „Office“ programas. „Microsoft“ kuria universalias „Office“ programas, kurios bus itin patogios vartotojui ir veiks visuose įrenginiuose: būsimuose „Windows“ telefonuose ir „Windows“ planšetiniuose kompiuteriuose.

„Microsoft Office 2016 Professional Plus“ yra atskira naujausios „Office Suite“ versija, įskaitant „Word“, „Excel“, „PowerPoint“, „OneNote“, „Outlook“, „Publisher“ ir „Access“. Šios priemonės padeda profesionaliai atlikti visus būtinus darbus tiek darbe, tiek namuose.

Taip pat yra galimybė visus duomenis išsaugoti, įrašyti į debesis ir vėl tęsti darbus prie kito įrenginio. Dėl šios technologijos yra lengva darbuotis ir tai labai padeda tuo atveju, jei nėra galimybės atlikti konkrečių veiksmų tam tikroje vietoje.

Geriausia yra tai, kad visos šios priemonės yra prieinamos kiekvienam ir nereikia nuolatos išlaidauti. Vos viena įmoka ir iškart galėsite naudotis naujausiomis programomis legaliai. Goodoffer24 informuoja, kad su specialiu nuolaidos kuponu GO24techit15 jų siulomas programas bus galima su 15 % nuolaida:

Taip pat informuojama, kad nekils jokių problemų dėl prekių pristatymo ir nereikės nieko už tai mokėti. Vos tik užsisakomos prekės, praktiškai tą pačią minutę jos gaunamos į nurodytą pašto dėžutę. Na, o jei iškyla kokių nors klausimų ar problemų, Goodoffer24.com specialistų komanda teigia esanti pasiruošųsi reaguoti dieną ir naktį – jie darbuojasi 24/7.

Taip pat svarbu paminėti, kad garantuojama 100 % pinigų grąžinimo garantija. Na, o ir įsigyti prekes yra itin paprasta. Štai paprastas pavyzdys, kaip įsigyti „Windows 10“ + „Office 2016 Pro“ paketą.

Ant pasirinktos prekės reikia paspausti „Add to cart“ mygtuką. Pasirinkta prekė patenka į mūsų pirkinių krepšelį „Shopping Cart“. Tada „Enter discount code“ grafoje įvedame nuolaidos kupono kodą GO24techit15 ir paspaudžiame „Apply discount“. Iškart matome naujai perskaičiuotą kainą su panaudotų nuolaidos kuponu ir sutaupytą sumą.

Toliau reikia paspausti „Procced To Checkout“ mygtuką ir sekančiame etape pasirinkti apmokėjimo būdą, suvesti reikalaujamus duomenis ir patvirtinti mokėjimą. Po to, kai patvirtiname mokėjimą, greitai gauname užsakomas prekes į mūsų nurodytą elektroninį paštą. Pirkdami šį „Windows 10“ + „Office 2016 Pro“ paketą gausime du aktyvavimo raktus. Viskas labai paprasta, greita ir be jokių papildomų mokesčių.

Belieka nukeliauti į oficialią „Microsoft Office“ svetainę, prisiregistruoti, patvirtinti licenziją, parsisiųsti ir įrašyti „Office“ programinę įrangą. Žinoma, pirmiausiai galite iš čia atsisiųsti „Windows 10 Pro“ operacinę sistemą ir suvesti aktyvacijos kodą, kurį po užsakymo apmokėjimo gausite į nurodyto elektroninio pašto dėžutę. Paprasčiau būti tiesiog negali.

Tačiau jei kyla kažkokių papildomų klausimų ar kažkas nepavyksta, Goodoffer24.com komanda yra nuolatos pasirengusi greitai ir profesionaliai pagelbėti. Visada galima į juos kreiptis šiuo elektroniniu adresu – info@goodoffer24.com .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(10)
(5)

Komentarai (4)