Prasideda išankstiniai naujojo „Vernee M3“ pardavimai – dviguba galinė kamera, 5,5 colių įstrižainės ekranas, naujoji „Android 8.1 Oreo“ ir visą tai vos už 89,99 dolerius (Video)  ()

„Vernee“ kompanija išplatino pranešimą apie naujausią savo išmanųjį telefoną „Vernee M3“. Skelbiamos išsamios detalės apie telefoną ir tai, kad jau priimami išankstiniai telefono užsakymai. Kaina siekia vos 89,99 JAV dolerius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekranas ir dizaino ypatybės

Kaip pradinio lygio išmanusis telefonas, „Vernee M3“ turi gerą ekraną. Jis aprūpintas 5,5 colių įstrižainės HD+ (18:9) ekranu ir, gamintojo teigimu, pasižymi ryškiomis ir maloniomis akiai spalvomis.

Ekrano santykis su visu telefonu siekia net 81,3 %. Kompanija teigia, jog tiek žiūrint filmus, žaidžiant žaidimus ar skaitant naujienas, yra užtikrinamas maksimaliai išsamus ir platus vaizdas su itin daug detalių.

„Vernee M3“ pasižymi stilingai teksturuotų dizainu, kuris pabrėžia energijos ir jaunatviškumo savybes. 2.5D telefono nugarėlė ir užapvalintos rėmelio kraštinės leidžia patogiai laikyti šį telefoną rankoje. Taip pat verta paminėti, kad telefono nugarėlė yra nuimama ir galima uždėti kitos spalvos dangtelį bei taip susikurti vizualiai gražiausiai atrodantį „Vernee M3“.

Telefono baterija

„Vernee M3“ aprūpintas 3300 mAh talpos baterija. Gamintojas teigia, kad dėka mažai energijos vartojančio procesoriaus ir naujosios „Android 8.1 Oreo“ operacinės sistemos, kuri užtikrina taupų energijos naudojimą, telefono baterijos užteks 21 valandą klausytis muzikos, 8 val. žiūrėti vaizdo įrašus, 18 val. kalbėtis telefonu, o budėjimo režimas siekia net 279 valandas arba daugiau kaip 11 parų.

Telefono veikimas ir techninės konfigūracijos

„Vernee M3“ turi „MT6739“ 4-rių branduolių 1,3 GHz procesorių, kurio pilnai užtenka kasdieniams poreikiams patenkinti. Taip pat aprūpintas 3 GB RAM ir 16 GB ROM.

Gera žinia, kad telefonas palaiko atminties kortelę, tad dar maksimaliai galima pridėti 128 GB vidinės atminties. Nors tai biudžetinio tipo telefonas, bet jis darbuojasi su naująja „Android 8.1 Oreo“ operacine sistema ir toks techninių parametrų junginys leidžia lengvai susidoroti su kasdienėmis užduotis.

Telefono kameros

Šis išmanusis telefonas aprūpintas dviguba galine kamera: 13 MP + 5 MP. Gamintojas teigia, kad pagerino kamerų kokybę. Jos palaiko greitą fokusavimą (0,3 sekundės), nuotraukos yra aiškios ir neišplaukusios. Taip pat palaikomas 1080p vaizdo įrašymas.

Priekyje įrengta 5 MP kamera su atnaujintu „beauty mode 2.0“. Taip pat priekinė kamera siūlo daugybę įvairių funkcijų, tarp kurių yra ir „Face ID“ technologija.

Telefono nugarėlėje yra įrengtas pirštų atspaudų skaitytuvas. Tad nors telefonas nekainuoja ir 90 dolerių, jis aprūpintas naujausiomis technologijomis.

„Android 8.1 Oreo“ operacinė sistema

„Vernee M3“ darbuojasi su naujausia „Android 8.1 Oreo“ operacine sistema, kuri užtikrina naujojo telefono kokybišką veikimą ir daugybę naudingų funkcijų. Taip pat „Vernee M3“ palaiko dvigubą SIM 4G-LTE kortelę, „Face ID“ ir pirštų atspaudų technologijas. Taip pat palaiko GPS ir GLONASS.

„Vernee“ kompanija informuoja, kad dabar prasideda išankstiniai „Vernee M3“ išmaniojo telefono pardavimai, kurių metu šį telefoną galima įsigyti už 89,99 dolerius. Teigiama, kad tokia kaina bus taikoma tik 1000-iui telefonų, o vėliau kaina kils iki 119,99 dolerių.

Visą papildomą informaciją apie patį telefoną ir šios akcijos sąlygas rasite apsilankę oficialioje „Vernee“ kompanijos svetainėje bei internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: