Oficialiai pristatytas „OnePlus 6T“ – prabangus, bet nebrangus ir pats sparčiausias tarp flagmanų? (Video)  (3)

Kinijos įmonė „OnePlus“ neseniai pristatė antrą per šiuos metus savo išmanųjį telefoną – „OnePlus 6T“. Įrenginys iš esmės buvo toks, kokį ir buvo galima įsivaizduoti remiantis iš anksto nutekinta informacija: lašo formos ekrano iškirpimas viršuje, aukščiausio lygio techninės charakteristikos, piršto atspaudo skaitytuvas ekrane ir ganėtinai kukli kaina, bent jau lyginant su kitais panašaus lygio konkurentais, rašo „The Verge“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galima bus rinktis trijų skirtingų atminties konfigūracijų (ir kainų) įrenginius:

  • 128GB su 6GB RAM: 549 eurai;
  • 128GB su 8GB RAM: 579 eurai;
  • 256GB su 8GB RAM: 629 eurai.

Spalvinė nugarėlių gama ne itin plati: juoda matinė arba juoda blizgi.

„OnePlus 6T“ OLED ekranas yra 6,41 colių įstrižainės, 2340 x 1080 taškų raiškos, jo kraštinių santykis yra 19,5:9. Pirmą kartą „OnePlus“ istorijoje telefono piršto atspaudo skaitytuvas yra įtaisytas pačiame ekrane. Kai kurios Kinijos bendrovės vartotojams šią technologiją pasiūlė jau anksčiau, tačiau „OnePlus“ giriasi, kad jų skaitytuvas yra kol kas greičiausias pasaulyje.

Telefoną pristatęs įmonės vadovas Pete'as Lau pabrėžė itin siaurą, lašo formos ekrano iškirpimą ir pažymėjo, kad smarkiai susiaurėjo ir „pagurklis“ (apatinė ekrano naudingą plotą ribojanti juostelė). Telefone montuojamas 3700 mAh talpos akumuliatorius.

Įrenginio nugarėlėje – dviejų lęšių kameros sistema su 16 ir 20 MP raiškos jutikliais ir 1,7/f dydžio diafragma pagrindiniame lęšyje. Kamera yra su optiniu vaizdo stabilizatoriumi, o prasto apšvietimo sąlygomis nuotraukas turėtų gerinti pačių „OnePlus“ sukurtas „Nightscape“ režimas – anksčiau tamsoje „OnePlus“ įrenginiai fotografuodavo prasčiau nei konkurentų telefonai, tad tokiu būdu buvo pašalinta šios įmonės silpnoji vieta.

O štai sritis, kurioje „OnePlus“ visuomet blizgėjo (nors, tenka pripažinti, ne visada tik sąžiningais būdais) – tai sklandus, neįtikėtinai greitas telefono veikimas ir be jokių trūkčiojimų veikiančios programos. „OnePlus“ vadovas netgi pažadėjo, kad šis telefonas bus spartesnis už kitus flagmanus – konkrečiai, už „Samsung Galaxy Note 9“ – ir leis mėgautis žaidimais be jokių nemalonių jausmų (bet čia tenka pažymėti, kad „OnePlus“ ekrano raiška yra žemesnė nei „Samsung“ įrenginio).

„OnePlus 6T“ jau pirkimo metu bus su įdiegta „Android 9 Pie“ pagrindu sukurta, nestipriai pakeista „OxygenOs“ modifikacija, į kurią kinai pridėjo tam tikrų valdymo pirštais gestų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: