Su 49% nuolaida parduodama itin kompaktiška, labai patogi elektrinė naujos kartos automobilinė oro pompa su LCD ekranu ir tiksliu slėgio nustatymu (Video)  (10)

Tinkamas slėgis padangose yra tiesiog būtinas. Netinkamai pripūtus padangas didėja degalų sąnaudos, netolygiai dyla padangos, automobilis nepasiekia optimalaus sukibimo su kelio danga. Tačiau sureguliuoti slėgį padangose ne taip jau paprasta, bet tam gali pasitarnauto tokia elektrinė pompa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Gearbest - 27.57€
  • 49% nuolaida, nemokamas pristatymas registruotu paštu

Šis šiek tiek akumuliatorinį suktuvą primenantis prietaisas - automobilinė pompa „Electric Portable Handheld Tire Car Air Pump“. Jokio akumuliatoriaus čia nėra - šis įrenginys naudoja įprastą 12 V kištuką, kuris gali būti įjungiamas į paprastą automobilinį elektros lizdą. Tai, kad šis įrenginys yra visai mažas ir paprastas lėmė, jog jis yra visai lengvas - sveria tik 1,14 kg.

Žinoma, automobilio padangos turi būti pripildytos iki optimalaus slėgio. Slėgio matavimui skirti specialūs įrankiai, tačiau gerai tai, kad ši pompa turi paprastą LCD ekraną ir keletą mygtukų, kurie leidžia nustatyti norimą slėgį. Jį pasiekusi pompa pati išsijungia.

Tačiau šią pompą galima panaudoti ne tik automobilio padangoms pripūsti - ji lygiai taip pat sėkmingai padės pripūsti kamuolius, čiužinius, baseinus ar kitus daiktus. Svarbiausia, priderinti tinkamą antgalį, o toliau pompa darbuosis savaime. 

Apačioje esančiame dėkle, kuris ir primena suktuvo akumuliatorių, slepiasi trumpa oro žarnelė ir ilgas laidas su 12 V kištuku.

Taigi, tai yra patogus ir kompaktiškas prietaisas, kuris lengvai suras vietos automobilyje ir pravers ne tik keliaujant, bet ir kasdieninėms reikmėms

Šiuo metu jam taikoma 49 % nuolaida ir jis kainuoja €27,57. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(7)
(10)

Komentarai (10)