Skelbiama 50% nuolaida unikaliai, delne telpančiai barzdaskutei su 500 mAh baterija, didžiule 5 peiliukų skutimo galvute, kuri palaiko sausą ir drėgną skutimą - galima lengvai skusti ne tik barzdą, bet ir galvą („RQ5588“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„JINDING RQ5588“ barzdaskutė - tai itin kompaktiškas prietaisas, puikiai tinkantis keliautojams. Kompaktiškas korpusas turi neslystantį paviršių ir patogiai telpa delne. Jis sveria vos 200 gramų, nors viduje slepiasi net 500 mAh baterija. Pilnai įkrautos jos pakanka net 15 dienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „RQ5588“ specifikacijos

  • Pagrindinė funkcija: belaidis elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Skutimo galvutė: iš 5 segmentų rotacinių peiliukų.
  • Baterija: 500 mAh, 5 valandų įkrovimas suteikia 30 minučių darbo.
  • Korpusas: 5 daliu skutimo galvutė, apvalus, delne telpantis plastikinis korpusas.
  • Atsparumas: galvutė atspari vandeniui.
  • Komplektacija: RQ5588  barzdaskutė, skutimo galvutė, laidas įkrovimui, valymo šepetėlis, alyvos buteliukas.
  • Matmenys ir svoris: 9,00 x 6,00 x 8,00 cm, 200 gramų.

„RQ5588“ kaina

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - €22,19.
  • 50 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai – belaidė barzdaskutė RQ5588. Ji yra ypatinga savo forma, kompaktiškumu, ergonomika ir net 500 mAh baterija, tačiau apie viską iš eilės. Įprastai belaidės barzdaskutės nėra labai mažos – juk didesnė rankena reikalinga norint šiuo prietaisu naudotis patogiai.

Kaip skuta „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“:

Išskyrus tokius vienetinius atvejus, kaip jau anksčiau aprašyta „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskutė (kainuoja €17.75) su 2 rotaciniais peiliukais - ji iš vis rekordiškai mažytė, gal net pati mažiausia tokio tipo barzdaskutė pasaulyje, lengvai telpanti į delną ar kišenę, o vienu įkrovimu gali darbuotis net 45 minutes.

Tai puiki kelioninė barzdaskutė, bet ji tokia maža, kad kai kam jau yra net per maža - su mažu įrenginiu barzdos skutimas trunka ilgiau nei su didesniu. 

Ir jeigu norėjote kompaktiškos, bet maksimaliai greitai skutančios barzdaskutės, tuomet dabar jau yra tiesiog idealus variantas - RQ5588. Tai yra visiškai kitokios formos barzdaskutė nei įprastinės ir net kitokios nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ – turi net 5 rotacinius peliukus, tačiau pats korpusas  ovalus, todėl labai patogiai telpa delne ir užima labai nedaug vietos. Pats įrenginys yra mažesnis už tradicinius, nors tuo pačiu užtikrina didelio ploto labai greitą skutimą, kas yra labai svarbu skubantiems žmonėms.

Tiesa, gamintojas pasirūpino ir moderniu dizainu – pirkėjai gali rinktis iš trijų korpuso spalvų. Nugarinė pusė yra tekstūruota, kad neslystų iš šlapių rankų.

RQ5588 turi net 500 mAh bateriją. Galbūt šis skaičius didelio įspūdžio jums ir nedaro, tačiau pilnai įkrauta baterija leidžia šia barzdaskute naudotis 30 minučių. Gamintojas skaičiuoja, kad daugeliui to pakaks net 15 dienų, jei naudosite kasdien - ši barzdaskutė skuta labai greitai, tad vienam stukimui prireiks vos 2 minučių.

RQ5588 skustuvas yra įkraunamas USB laidų, kurį rasite pakuotėje, baterija bus visiškai įkrauta per 5 valandas.

Atminkite, kad RQ5588 korpusas nėra atsparus vandeniui, tačiau net 5 sekcijų skutimo galvutė gali būti plaunama po vandens srove. RQ5588 tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui, ją galima naudoti ir skutant galvą - su bet kokia kelionine barzdaskute to nepadarysite vien dėl mažo momentinio skutimo ploto. Skutimo galvutė lengvai prisitaiko prie veido ar galvos kontūrų, apima didelį plotą, tad lengvai kartoja jau nuskustus plotus, todėl nenuskustų plotelių likti neturėtų.

Keliautojams taip pat turėtų patikti ir tai, kad RQ5588 sveria vos 200 gramų, nes korpusas yra pagamintas iš ABS plastiko.

Tai yra puiki dovana ir tiesiog praktiškas prietaisas, kuris praverstų daugeliui vyrų. Ypač tiems, kurie daug keliauja ar nuolat kur nors skuba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()